acil yavru arıyorum 15-20 adet alacağım

mavibocek33

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
ebeli
arkadaşlar herkese selamlar hayırlı sağlıklı üretimler. ist. anadolu yakası ve gebze civarında çek üretimi yapan varsa toplu yavru alımı yapmak istiyorum. şimdiden teşekkürler...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
sitemizden oktay abiyle bir görüşünüz derim  ben her türlü kefilim oktay abimin kuşlarına  tabiii elinde kalmış ise... bazuka gibiler (  yeri gebzede )  ama  o kalitede kuşlar  için gebze yolu çekilir valla

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Karahan UZUN.' Alıntı:
sitemizden oktay abiyle bir görüşünüz derim  ben her türlü kefilim oktay abimin kuşlarına  tabiii elinde kalmış ise... bazuka gibiler (  yeri gebzede )  ama  o kalitede kuşlar  için gebze yolu çekilir valla
katılıyorum

mavibocek33

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
ebeli
herkese selamlar arkadaşlar 2 gündür yavru arıyorum bi ses çıkmadı hayırdır millet üretimi mi bıraktı yoksa satmıyomu :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Murat EBELİ' Alıntı:
herkese selamlar arkadaşlar 2 gündür yavru arıyorum bi ses çıkmadı hayırdır millet üretimi mi bıraktı yoksa satmıyomu :)
oktay aykut beyle iletişime geçtinizmi??

mavibocek33

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
ebeli
notunuzu daha yeni gördüm saat epey geç oldu sabaha ararım hayırlısıyla kuşlarınız  çekmi acaba ve fiyat ne düşünüyorsunuz

mavibocek33

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
ebeli
kısmen karşıladım ama ne yazıkki tamamını değil 1 haftadır belkide 50 üretici ile görüştük acayio bir durum var kimsenin elinde yavru yok enteresan aslında varda ya kırma yada yerli ben çek arıyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Murat EBELİ' Alıntı:
kısmen karşıladım ama ne yazıkki tamamını değil 1 haftadır belkide 50 üretici ile görüştük acayio bir durum var kimsenin elinde yavru yok enteresan aslında varda ya kırma yada yerli ben çek arıyorum
  çek dediklerinizde  iri ve kuyruk tuyu diğerleine nazaran daha uzun sıradan çaprazlama yapılıp üretilen bir  tür  onu arayarak vakit kaybetmektense  kırıklarla yola devam ederim... yada  erdal kıvrak adında bir  çek üretici arkadaşım var bir görüşünüz selamımı söyleyip  özelden telini yazıyorum