mavibocek33
Üyemiz
arkadaşlar herkese selamlar hayırlı sağlıklı üretimler. ist. anadolu yakası ve gebze civarında çek üretimi yapan varsa toplu yavru alımı yapmak istiyorum. şimdiden teşekkürler...
katılıyorumKarahan UZUN.' Alıntı:sitemizden oktay abiyle bir görüşünüz derim ben her türlü kefilim oktay abimin kuşlarına tabiii elinde kalmış ise... bazuka gibiler ( yeri gebzede ) ama o kalitede kuşlar için gebze yolu çekilir valla
oktay aykut beyle iletişime geçtinizmi??Murat EBELİ' Alıntı:herkese selamlar arkadaşlar 2 gündür yavru arıyorum bi ses çıkmadı hayırdır millet üretimi mi bıraktı yoksa satmıyomu![]()
Karahan UZUN.' Alıntı:sitemizden oktay abiyle bir görüşünüz derim ben her türlü kefilim oktay abimin kuşlarına tabiii elinde kalmış ise... bazuka gibiler ( yeri gebzede ) ama o kalitede kuşlar için gebze yolu çekilir valla
çek dediklerinizde iri ve kuyruk tuyu diğerleine nazaran daha uzun sıradan çaprazlama yapılıp üretilen bir tür onu arayarak vakit kaybetmektense kırıklarla yola devam ederim... yada erdal kıvrak adında bir çek üretici arkadaşım var bir görüşünüz selamımı söyleyip özelden telini yazıyorumMurat EBELİ' Alıntı:kısmen karşıladım ama ne yazıkki tamamını değil 1 haftadır belkide 50 üretici ile görüştük acayio bir durum var kimsenin elinde yavru yok enteresan aslında varda ya kırma yada yerli ben çek arıyorum