AciLL YARDIMM...

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
Üretim hanemde BİT Sorunum Vardı.. Fakat Sonra Her yerı ChrySamed ile Resmen yıkadım, kafeslerı falan her yerı bı ıkı hafta once fakat bu gun yaptıgım ıncelemede hala sorunun devam ettıgını gordum duvarlara yuvalıklara kafeslere altlara heryere bulasmıs kolonı olusturmuslar ısın kotusu artık odama kadar gelmısler ve bı kac tane yakaladım odamda ve bende kalan mısafır arkadası tahtakurusu gıbı yemısler her yerını kasınıyo bnm acıl Bı Cozum BuLMAM GEREKIYO YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM..

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
Fatih AY' Alıntı:
ChrySamed 2 gün aralıklarla 3 tekrar yapınız.
Bu gun entomolojo dalında Prof. Bı hocama konustum unıde ve chrysamed'ın etkılı maddesının kacırıcı ozellıgı oldugu oldurmedıgını yanı repellant etkılı bı ılac oldugunu soyledı sonra dusundum ve anladım bu ılac oldurmedı boceklerı sadece kacırdı baska bı yere buna moralım cok bozuldu benım bunları tamamen yok etmem gerekıyo fıkrı olan varsa beklıyorum.. Orneklerı aldım uretımhanemden yarın labaratuarda kendım ınceleyım teşhıs yapacagım bılgılerımı uygulamave fıkırlerımı paylasırım ama su an sızın fıkır ve öNERILERINIZE ÇOK IHTIYACIMVAR..

SAYGILAR..