Acilll Yardım Lütfen Arkadaşlar

rammsteın

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yazbahar
Selam arkadaşlar benim muhabbet kuşlarından birinde bir sıkıntı hissettim.Şöyle ki kuş kafasını arkasına çevirip tüylerinin altına sokuyor ve de kuyruk bir yukarı bir aşağı gidip geliyo rahatsızlığı ne olabilir çözemedim lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Burdan teşhis koymak doğru olmaz, veterinere danışmak en doğrusu ama danışma imkanın yoksa fikrimi söyleyebilirim. Bence belirtiler solunum yolu enfeksiyonuna benziyor...İlaç olarak vitaform kullanılabilir. Ama tekrar söylüyorum,veterinere danışmak en doğrusudur... Buradan edinilen bilgilerle kuş tedavi edilmesini doğru bulmuyorum...

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Ferhat HAN' Alıntı:
Burdan teşhis koymak doğru olmaz, veterinere danışmak en doğrusu ama danışma imkanın yoksa fikrimi söyleyebilirim. Bence belirtiler solunum yolu enfeksiyonuna benziyor...İlaç olarak vitaform kullanılabilir. Ama tekrar söylüyorum,veterinere danışmak en doğrusudur... Buradan edinilen bilgilerle kuş tedavi edilmesini doğru bulmuyorum...

bende öyle düşünüyorum ama kuşlardan anlayan veteriner bulmak çok zor. veteriner fakültesine gitmek gerek ya da bir üreticiye göstermeli.