AHMET SALMAN ABİ MİZ MEKANIMIZI ŞEREFLENDİRDİ

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Değerli büyüğüm Ahmet Salman abim cuma akşamı ziyaretime geldi.Yaklaşık  üç saat muhabbet yaptık.Bazı konularda sağolsun  beni bilgilendirdi.Vermiş olduğu bilgilerden ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum.Söylediklerini ve uygula dediklerini inşallah yapacağım yaptıktan sonra tekrar gelmeni şeref vermeni bekliyorum Ahmet abi.Herşey için Allah razı olsun.Arkadaşlar sadece Ahmet abi yi değil hepinizi bekliyorum.Bu vesile ile hepinize hayırlı sağlıklı üretimler.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTIRTSSIN

E

elaziz2316

Guest
    Emrah, hayırlı ve bol üretimler diliyorum. İnşallah ben de bir ara ziyaretine gelirim.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    MuhabbetKuşu severlerin bir arada olduğunu bilmek güzel..

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Sağolun arkadaşlar.Allah hepimizin muhabbetini arttırsın:)  İsmail abi buyur gel başımın üstünde yerin var.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Değerli büyüğüm Ahmet Salman abim cuma akşamı ziyaretime geldi.Yaklaşık  üç saat muhabbet yaptık.Bazı konularda sağolsun  beni bilgilendirdi.Vermiş olduğu bilgilerden ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum.Söylediklerini ve uygula dediklerini inşallah yapacağım yaptıktan sonra tekrar gelmeni şeref vermeni bekliyorum Ahmet abi.Herşey için Allah razı olsun.Arkadaşlar sadece Ahmet abi yi değil hepinizi bekliyorum.Bu vesile ile hepinize hayırlı sağlıklı üretimler.
Emrah kardeşime misafirperverliği için teşekkür ederim,muhabbeti güzel arkadaşımızdır

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Emrah kardeşime misafirperverliği için teşekkür ederim,muhabbeti güzel arkadaşımızdır
Allah razı olsun abim.Herzaman başımın üstünde yerin var.