Aktar`dan alinacak malzemeler nelerdir ?

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
Ustalar bugun aktara keciboynuzu tozu almaya gidecegim sizlerin tavsiyesi baska malzemelerde varmidir almam gereken ?

onerileriniz icin simdiden tesekkurler

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ÇİMLENDİRME İÇİN BUĞDAY VAR MESALA; KEÇİBOYNUZU YANINDA TOZUDA OLABİLİR  BEN  BAL KEÇİBOYNUZU TOZU TAHİN PEKMEZİ BEBE BİSKÜVİSİ ARASINA NİJER KENEVİR BLANDIRDA  KIRIP YULAF EKMEKLE MAMA YAPAR  VERİRDİM SHOW  JUMBOLARIMA  İLK ZAMANLAR PEK YANAŞMADILAR SONRA ELMAYIDA KARINCA İÇİNE CANAVAR GİBİ YEDİLER SONRASI MALUM :) LEZZET  PATLAMASI AHH AHH  YERİM MÜSAİT OLAYDIDA GENE  ÜRETİME GEÇEYDİM AMA SIRF BU SEVDA İÇİN ALLAH  NASİP EDERSE EĞER MÜSTAKİL BİR EV ALACAĞIM VALLA  HER MUHABBET ÖTÜŞÜNDE İÇİM ERİYOR.....KAHREDİYOR RESMEN NEYSE MUHABBET KUŞLARINI SEVMEYEN  VE ÜRETİM YAPANLARIN SESLERİNDEN RAHATSIZ  OLAN  TÜM KONU KOMŞUYU KINIYORUM  :)

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Sesten felan rahatsız oldukları yok. Onlar insanların yaptıkları işleri kıskanan mahluklardır. İçlerinde hayvan sevgisi olmayan ve buna mukabil insan sevgiside taşımayan insanlardır. Arkadaşım o sesten şikayet eden komşuna bedava çift ver bak nasıl sesi kesiliyor. Maalesef insanlar böyle...

Aktarlardan kekik yağı alabilirsin yem koyduğun kabın içine biraz damlattığınız zaman güve oluşumunu engelliyor.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
okant' Alıntı:
Ustalar bugun aktara keciboynuzu tozu almaya gidecegim sizlerin tavsiyesi baska malzemelerde varmidir almam gereken ?

onerileriniz icin simdiden tesekkurler
Bu aylarda keçiboynuzu vermeniz uygun olmaz, malum hava zaten sıcak...Bu aylarda kuşlara serinletici besinler verilmelidir...Siz yine alın elinizde hazır olsun ekim ayından sonra vermeye başlarsınız... bye_kiss

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
Yahya bey ben kuslari kizistirmak maksatli mamalarina katarim diye dusunmustum keci boynuzu tozunu.

bu aylarda kesinlikle vermememizmi lazim ?