Albino kuşlar ve normal muhabbet kuşu

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Arkadaşlar elimde yerli erkek bir kuş var 2 aylık. Kuş konuşturmak yerine çift beslemeye karar  verdim.Bİr satıcıya girdim. Albino sordum. Ne yapacaksın albinoyu dedi bir verim alamazsın gibi kkonuştu.  Bir albino bir normal yerli muhabbet eş olurmu. Ne önerirsiniz beslemem için. adam bana 1 yaşında iki kuş verecekti. 60 tl. Bir tane dişi kızışmıştı( burnu kuru yara gibi ) Ne yapmam lazım çift albino mu alayım. yoksa albino ve normal yerli muhabbet mi. Biraz bilgi verir misiniz. çifthane 50 tl dedi. Kuşlarıda 50 bırakacak. uygunmu arkadaşlar. Normal kuş ile albino arasında sadece tek renk farkımı var

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Yusuf ERYURT' Alıntı:
Arkadaşlar elimde yerli erkek bir kuş var 2 aylık. Kuş konuşturmak yerine çift beslemeye karar  verdim.Bİr satıcıya girdim. Albino sordum. Ne yapacaksın albinoyu dedi bir verim alamazsın gibi kkonuştu.  Bir albino bir normal yerli muhabbet eş olurmu. Ne önerirsiniz beslemem için. adam bana 1 yaşında iki kuş verecekti. 60 tl. Bir tane dişi kızışmıştı( burnu kuru yara gibi ) Ne yapmam lazım çift albino mu alayım. yoksa albino ve normal yerli muhabbet mi. Biraz bilgi verir misiniz. çifthane 50 tl dedi. Kuşlarıda 50 bırakacak. uygunmu arkadaşlar. Normal kuş ile albino arasında sadece tek renk farkımı var
Albino kuşlar pigment eksikliği sebebiyle oluşmuş bir hastalık ürünüdür. Fakat bu hastalığın pek bir rahatsız edici durumu yoktur. Daha çabuk deri hastalıklarına yakalandıkları söylenir ama forumda bir çok abimiz sorunsuz besliyorlar. Çifthane ölçüleri önemli. 60x40x30 internette 25 tl ye bulabilirsin kargo da 7-8 tl yi geçmez. Kuşların çifti 50 normal kuşların kalitesini bilemeyiz tabi. Albinoyla yerli muhabbet sorunsuz çiftleşebilir önemli olan anlaşmaları :)

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Arkadaşında belirtmiş olduğu gibi herhangi bir sorun teşkil etmez sorunsuz besleyebilirsiniz iyi forumlar..

Alic4n

Üyemiz
Adı
Alican
Soyadı
BAYRAK
Benim erkek 2 tane dişi albino eskitti. Albinolar dayanıklı olmuyor. Hastalığa eğilimliler.

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
çok teşekkür ederim abilerim verdiginiz cevaplardan dolayı. bana kafes alabilecegim bir site ucaza yem alabilecegim yerler söylermisiniz

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
Arkadaşlar bu çifthane suluk yemlik vb. herşey dahil 50 uygun mu yoksa pazarlık yapayım mı ?

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Çifthane fiyatları zaten o aralıklardadır.. Ama tabi sizin beğendiğiniz çifthanenin piyasası nedir onu bilemem.. İnternetten araştırın derim..

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
yigit kafeste sadece çifthane 30 tl. ıvırı zıvırı kargosu 50 bulacak sonuçta