ALLAH' ın HASTA HEDİYESİ :)

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Yolda gördüm kuşların arasına karışmış, yakaladım getirdim eve sıpamı :)

Belli ki çok aç ve susuz kalmış. Ben kuşculuğu bıraktığım için elimde sadece yem kabları 1 tane de küçük kafes vardı hemen ona koydum, yem kabına da su koydum. Yem olmadığı için (saat sabahın 6sında da pet shop açık olmadığı için) kuru ekmek ufaladım verdim ve elimden yedi, yabancılamıyor. Yalnız sonra dikkat ettim ki mantar hastalığı varmış hediyemin. Terramycin sürdüm bakalım sonu hayr'olsun inşAllah..
Bu arada kafes için kusura bakmayın hemen getirir getirmez yaptım sahurdan beri ayaktayım saat ilerlesin, pet shopa gideceğim..

Velhasılkelam şimdi benim bu küçük misafirimin ırkını, yaşını öğrenmek istiyorum. Cinsiyeti belli dişi zaten, cere bembeyaz(resimlerde bazen mavi olarak cıkıyor, öyle değil)

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Maşallah ama cok yorgun gözüküyor garibim işallah en kısa zamanda eski formuna kavusur.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Mert SEVER' Alıntı:
Maşallah ama cok yorgun gözüküyor garibim işallah en kısa zamanda eski formuna kavusur.
Evet ustam gercekten yorgun. Gördüğümde güvercinlerin arasındaydı ucamıyordu bile .. Simdi gittim yem aldım suyuna vitamin aldım ballı kraker falan aldım biraz canlandı yiyor iştahı yerinde cok sükür. Mantar hastalığını da atlatırsak Allah' ın izniyle süper bir kuş olacak bu :) Ele de alışkın Ecrin' im :)

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
KUŞUNUZ DİŞİYE BENZİYOR BİRZ YORGUN VE TÜYLERİ KABARIK GİBİ BELLİ Mİ OLUR  BU UFAKLIK BELKİDE SİZİ BIRAKTIĞINIZ KUŞÇULUĞA DÖNÜŞÜNÜZÜ SAĞLAR

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Levent ULUCA' Alıntı:
KUŞUNUZ DİŞİYE BENZİYOR BİRZ YORGUN VE TÜYLERİ KABARIK GİBİ BELLİ Mİ OLUR  BU UFAKLIK BELKİDE SİZİ BIRAKTIĞINIZ KUŞÇULUĞA DÖNÜŞÜNÜZÜ SAĞLAR
Evet usta yorgun baya. Belli ki üşümüş, aç ve susuz kalmış. Bi' de mantar hastalığından dolayı biraz bitkin gibi ama ilacını her seyini yerine getirdim ballı kraker falan yedi biraz keyfi yerine geldi Ecrin' imin :)
Usta ben yine geri döneceğim Allah izin verirse fakat şimdi üniversite sınavlarıma ayırmam gerekiyor vaktimi...

Yalnız ırkını yaşını hâlâ öğrenemedim yardımcı olursa ustalarımız, sevinirim :l