allah rızası için yardım edin ne olur

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
götürbir veterinere hocam ne olmuş ona öylee . Daha önceden keşke tedbirinizi alsaydınız 

Harun ÇOBAN

Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Çoban
Geçmiş olsun ya eğer kabuk tuttuysa kabugu kaldırmayın, kuş iyileşirse ufak ufak kendi temizlesin hem canını da yakmamış olursunuz, kabukta bir genişleme ya da akıntı olursa akıntıyı boşaltmanız faydalı olabilir ama profesyonel değilim umarım hastalıgı tanıyan biri yardım eder

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Onur ÖZDEMİR' Alıntı:
http://k1309.hizliresim.com/1f/v/t2200.jpg

abi daha net bir resim çektim bu soruna bir çözüm bulabilsek allah rızası için
apse yapmıs iltihaplanma var.. ampisilin antibiyotik iyi gelebilir ayrıca yarayı hergun tentirdiyotla silmelisin mikrop kapmaması icin bulundugu kafesi hergun temizlemeniz lazım..

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
dokular ölmüş, nekroz oluşmuş, gangren bu vücuda yayılmazsa kurtulur, yayılırsa malesef... antibiyotik kullanın özellikle enroflaksasin ya da oksitetrasiklin.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
apse yapmıs iltihaplanma var.. ampisilin antibiyotik iyi gelebilir ayrıca yarayı hergun tentirdiyotla silmelisin mikrop kapmaması icin bulundugu kafesi hergun temizlemeniz lazım..
behsat abi temizlikte mikrop kapmamsı icin elimden geleni yapıyorm bugun tentirdiyotla temizliğini yapacam  ampisilin i nerden bulabilirim?