Almayı düşündüğüm pvc kafes. Yorumları beklıyorum

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Canan NUMAN' Alıntı:
46-34-40 ölçüleri bence gayet iyi yuvalık hariç bu ölçüler diye anladım doğru anlamışsam. AMA tel kafeslerde hava sirkülasyonu daha çok PVC olduğundan sağı solu kapalı bir ön açık olduğundan imkanımız ölçüsünde büyük almakta fayda var. Nasılsa bir kez alıyoruz yerimizin sığdığı kadar kuşumuzun ırkına göre olabilecek en azami ölçüyü almaya çalışmakta fayda var diye düşünüyorum.

Ben armut piş ağzıma düş modelini çok beğeniyorum. Nasip belki bir gün bende alırım. ( O kadar genişini koyacak bir üretimhanem olursa :) )
Bu yeter ozaman Canan hanim. Benim buna bir cift koycam altinada yavrular olursa onlari atacagim

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bende almışken güzeli ferahı olsun diye düşündüğüm için yuvalık hariç diğer kısmın 60-65 cm olmasını istiyorum enide biraz geniş olsun filan diyorum ama çok şey istiyorum sanırım sordumda yüksek geldi fiyatı bana :) Araştırmaya devam ediyorum :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Bende almışken güzeli ferahı olsun diye düşündüğüm için yuvalık hariç diğer kısmın 60-65 cm olmasını istiyorum enide biraz geniş olsun filan diyorum ama çok şey istiyorum sanırım sordumda yüksek geldi fiyatı bana :) Araştırmaya devam ediyorum :)
Olması gereken  boyutlar bunlar aslında. Araştırmaya devam edersen İnşallah bulursun abla.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bu gidişle kendimiz yapacağız sanırım Efekan benim gözüm çok kesmiyor ama eşim yaparız diyor. Bakalım nasıl olacak.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abla pvc'yi bulursan yapması kolay bence. Pvc asıl dert. Biraz pahalı oluyor..