ANİ ÖLÜM

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Erkek kuş ani olarak öldü... öldükten sonra altına dışkısının yapıştığını gördum ve dişi kuşumda ishal olmuştu dişiye gunluk nar eşkisi içirdim düzeldi şuanda iyi... ben kuşların kafes temızliğini 2gunde 1 yapardım yem ve su temızlığını gunluk yapardım ama kuşlarım çiftleşiyordu ve erkek ölmeden birgun önce dişiyle beraber yuvada yatmaya başlamışladı ılk olarak sadece yem ve su ıçın beraber çıkıyorlardı sonra tekrar 2side yuvaya gırıp yatıyrdu herhangıbı bır durgunluk yoktu kuşlarda ürkmesınler diye kafes temızlığı yapmadım kafesi yerınden oynakmak ıstemedm kafesım ızgaralı değil kaldırım mandallarını açmam grektı kafes temızlığını yapmadığım için hasta olduğunu duşunuyrum kuşların haftada 1 yapmaya başlamıştım temızlık şimdi dişinın yanı erkek alacagım ama gene aynı şeyın olmasından korkuyrum bana yardımcı olabılecek fıkır verebılecek kımse var.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
iki kuşunuzun da ishal olması vermiş olduğunuz bir yiyecekten kaynaklanıyor olabilir.kuşunuzun neden öldüğünü siz düşünüp bulmalısınız.ani ölümler genelde zehirlenmeyle alakalı oluyor.

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
şiddetli isallerde ani ölümle sonuçlanıyor bazen bende bir yavru var 10 günde bir isal olur ve ilaç veririm 2 güne düzelir ama 10 gün sonra yine aynı olur bunlar çok nazik yani bahar havası gibi bir açılıyor bi kapanıyor . bazısısda dışarda pecete satan çocuklar gibi hiç üşümez ve hastalanmaz anlata bildim inşallah.

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Can KARAKOÇ' Alıntı:
iki kuşunuzun da ishal olması vermiş olduğunuz bir yiyecekten kaynaklanıyor olabilir.kuşunuzun neden öldüğünü siz düşünüp bulmalısınız.ani ölümler genelde zehirlenmeyle alakalı oluyor.
can bey benimde  ilk başta o geldi zaten aklıma ama farklı hıç birşey vermedım kuşlara yada yenı başladığım bır yem mama fılan farkı hıç birşey yok