ankara kuş pazarı

burakkekec

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
kekeç
arkdaşlar selamün aleyküm ankarada kuş pazarı kuruluyormuş giden gören ve bilen varmı nerde adresi nedir ve hangi günlerdir bilgilendirirseniz sevinirim simdiden teşekkür ederim..

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Kardeşim pazar günleri ankamall e giderken sağda metronun altında tır parkında kuruluyor..
yine degismediyse..
yarin ordayim dal dari alacağım..
Saygılar..

burakkekec

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
kekeç
Tamam abicim inşallah orda olmaya caliscam bi saat varmi peki açılış kapanış

raifmeric

Takipçi Üyemiz
Adı
Raif
Soyadı
Meriç
Hocam ivedik metro durağı ile ankamall metro durağı arasında metro yukardan gider. Tam onun altında. İstanbul yoluna sapınca solda. İstanbul yolundan karşı seride geçmek için yenimahalle kavşağının kullanabilirsin. Kısacası Koçtaşın yaninda

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Raif MERİÇ' Alıntı:
Hocam ivedik metro durağı ile ankamall metro durağı arasında metro yukardan gider. Tam onun altında. İstanbul yoluna sapınca solda. İstanbul yolundan karşı seride geçmek için yenimahalle kavşağının kullanabilirsin. Kısacası Koçtaşın yaninda
Anca bu kadar anlatilir...

raifmeric

Takipçi Üyemiz
Adı
Raif
Soyadı
Meriç
Hocam, geldim pazara. Üzülerek söylüyorum, belediye satışları yasaklamış. İskitlerdeki yerindeyim. Bir iki satıcı var. Onlarda araba bagajında kaçak durumda satış yapmaya çalışıyor. Dal darı sordum, yem bulamazsın dediler. 

burakkekec

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
kekeç
tüm kuşcu arkadaslarım ustadlarım adına uzulerek soyluyorum basımız sagolsun ozaman !!!