Ankaradan Sahiplendirilecek Genç İri Çekoslavak Çift

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
01-) IRKI:Çekoslavak

02-) CİNSİYETİ: Erkek Dişi

03-) YAŞI:Erkek 8 Aylık Dişi 1 Yaşında

04-) SAĞLIK DURUMU:Mükemmel

05-) BİLEZİK NO:Yok

06-) FİYATI:  125tl

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ:Satılana Kadar

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:Ankara

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Otobüsün Gittiği Her İl

10-) İRTİBAT TELEFONU:05424062147

11-) MAİL ADRESİ:

12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ:08:00-22:00

13-) AÇIKLAMALAR:Sağlam kan Albino,Sari yüz ve Spangle yavru veren,Yavrusu alınmış genç iri çekoslavak çift, Kuşlar çok sağlıklı bakıcı kana sahip en az 5 yavru bakan çiftimdir, yer açmak için satlıktır yavru almak isteyen ve sağlam kan kuşlara sahip olmak isteyenler kaçırmasın. Sezonda bu kadar kaliteli çift bulmanız imkansız gibi bişey, Kuşlarıma her türlü kefilim. Ankara içi ortak bir noktada teslim olur. Kuşlar tekrar çiftleşmek üzerelerdi satılacağı için yuvalığı çıkardım.

14-) RESİMLER

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Hayırlı satışlar Gökan bey.Geçen haftalarda Ankara 'dan böyle damızlık ilanları yoktu.Hafta sonu kuşpazarı comdan bir çift  ve iki damızlık erkek kırık  edindim. Şimdi mübarek bir sürü istediğim gibi ilanlar çıkıyor şansa bak.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
nasip kısmet onur bey ben yavrularının yeme düşmesini bekledim onun için dün satışa koydum, bu arada hayırlı olsun kuşlarınız güle güle besleyin

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Masallah ustam 10 numara kuslar  ..Boyle kuslar kolay kolay denk gelmez..Hobici arkakaslar icin gercekten guzel firsat..Sonucta hazir cift..

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
nasip kısmet onur bey ben yavrularının yeme düşmesini bekledim onun için dün satışa koydum, bu arada hayırlı olsun kuşlarınız güle güle besleyin
Sağolasın Gökhan kardeşim.Dediğin gibi bakalım biraz elimi düzeltiyim bi 5 takıma dha ihtiyacım var çıkar elbet yeni gelen erkekler icraata başladı hazır dişilerim vardı bi yeni gelen çift biraz ortama alışıyor.Sadece son zamanlarda hep istanbuldan çift çıkıyodu gönderme kuşta almam.Sana hayırlı satışlar gerçekten güzel bir çift.