E engin Uzman Üyemiz Katılım 28 Ocak 2011 Mesajlar 868 Konum ankara Adı Engin Soyadı DUMAN 16 Şub 2011 #1 arkadaşlar bi sitede okudum : muhabbet kuşlarında antibiyotik (mesela vitaform) kullanıldıktan hemen sonra probyotikli ürünler verildiği taktirde antibiyodiğin zararları ortadan kalkıyomuş bu doğrumudur ?
arkadaşlar bi sitede okudum : muhabbet kuşlarında antibiyotik (mesela vitaform) kullanıldıktan hemen sonra probyotikli ürünler verildiği taktirde antibiyodiğin zararları ortadan kalkıyomuş bu doğrumudur ?
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 16 Şub 2011 #2 doğrudur,ben k vitamini veriyorum
E engin Uzman Üyemiz Katılım 28 Ocak 2011 Mesajlar 868 Konum ankara Adı Engin Soyadı DUMAN 16 Şub 2011 #3 Ahmet SALMAN' Alıntı: doğrudur,ben k vitamini veriyorum Genişletmek için tıkla ... hmm o zaman haftada bir yarım suluğa pirinç tanesi kadar vitaform kullanabiliriz
Ahmet SALMAN' Alıntı: doğrudur,ben k vitamini veriyorum Genişletmek için tıkla ... hmm o zaman haftada bir yarım suluğa pirinç tanesi kadar vitaform kullanabiliriz
B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,495 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 16 Şub 2011 #4 gerekli hallaerde bende bir pirirç tanesi veriyorum evet peribiyotik verilmeli dazeym 256 kullanıyorum
gerekli hallaerde bende bir pirirç tanesi veriyorum evet peribiyotik verilmeli dazeym 256 kullanıyorum
M mustafa karaeli Uzman Üyemiz Katılım 7 Kas 2010 Mesajlar 948 Konum TİRE/İZMİR Adı Mustafa Soyadı KARAELİ 16 Şub 2011 #5 hilmi akyldız' Alıntı: gerekli hallaerde bende bir pirirç tanesi veriyorum evet peribiyotik verilmeli dazeym 256 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... + 1
hilmi akyldız' Alıntı: gerekli hallaerde bende bir pirirç tanesi veriyorum evet peribiyotik verilmeli dazeym 256 kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... + 1
ERGÜNAHSAP Uzman Üyemiz Katılım 17 Haz 2010 Mesajlar 6,097 Adı Şahin Soyadı GÜNGÖR 17 Şub 2011 #6 Antibiyotiğin vermiş olduğu yıpratıcı etkiye karşı düzenleyici etkisi vardır