Arkadaşlar Acil yardım Yumurtalı çift Hakkında

emrcnm

Yeni Üyemiz
Adı
emrecan
Soyadı
yivli
Cümleten Hayırlı Cumalar Arkadaşlar Bizim bu hafta salı-çarsamba memlekete gidebilme durumumuz var özel arabamızla değil otobusle muhabbet kuslarımın 3 yumurtası var ve ilkinin bugun 19.günü çarsamda gidersek son yumurta 18 gün olucak ben onları nasıl götürebilirim bi üreticide görmüştüm yuvalıkların ağzına gazete tıkamıştı bende öylemi yapayım gazete tıkayım kafesıde ayagımın yanındamı götüreyim arkadaşlar lütfen daha önce böyle yolculuk yapan varsa fikirlerini söylesin.

İyi Forumlar...

emrcnm

Yeni Üyemiz
Adı
emrecan
Soyadı
yivli
Abi 2 gün değil :) Salı veya Çarsamba gidicem 1 ay kalırım ordada dolu kus var akıl veren birini arıyorum mecbur göturcem ama nasıl  :(

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
kardeş kuşları memlekete götürme bence. yer değişikliğinden dolayı sorun çıkabilir. akrabağan yada arkadaşın varsa kuşları ona emanet edebilrsin.

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Yuvanın içine kuş kabul ederse bol talaş at yolda yumurtalar ve yavrular zarar görmesin.

emrcnm

Yeni Üyemiz
Adı
emrecan
Soyadı
yivli
Şimdi Benimde Aklıma yuvalıkta götürmek geldi bi çift kusum var zaten dolu kus memlekette bu arada yuvalıkta götürcem gibi görünüyor sımdılık geçen kıs bırıne emanet etmıstım kusları kısın apartman bosluguna koymuslar olcak şey değil kımseye güvenim kalmadı  crazy