arkadaşlar sizce iyimi olmuş ?? ( fotograflı )

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
herkese iyi günler öncelikle .  kafama takıldı benim kuşlarım iyi anlaşıyorlar ikisi'nin yuvaya ilgisi var dişi kuşum kızgınlaştı tam olarak ama hiç çiftleştini görmedim kafesimde tünekler 3 tanedi çok diye çifleşme olmaya bilir dedim şöyle tek tünek attım .

link: http://www.hizliresimyukle.com/k1Jt
      http://www.hizliresimyukle.com/k1Wu

bide dişimde yumurta var dedi arkadaşlar daha gelmedi  :(

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
bence iyi oolmuş tek tünek yeterlı ve bu arada üst tünekte duran sanırım erkek muhabbet rainbow heralde mukemmel renklerı var maşşallah

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
tüneği yuvanın girişine değil de başka bir yere sabitle. kafesin içi sakin olması çiftleşmek için ideal ortamdır.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
evet sercan abi erkek rainbow .

neden acaba tünegi başka yere koyim ?

bide çiftleşme çok oldu için olmayabilir degilmi.? tünek

fbasaran

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
BAŞARAN
Kuşların tüneğini ikile birader. Zaten ufacık kafeste hareket etme imkanlarını kısıtlama kuşların. Yalnız yüksek bir yere as kafesini rahat bırak hayvanları. Ne zaman kendilerini güvende hissederlerse (ne kadar yüksek o kadar güven) o zaman  hazırlık yaparlar.

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
çiftleşme olurken erkek dişiyi tüneğin sonunda sıkıştırıp çiftleşmeyi gerçekleştirir. Tüneğin sonu yuvanın ağzında değilde kafesin tellerinde biterse çiftleşme daha iyi olur diye tabi bu durum her kuş için geçerli değil bazı dişiler için bu pek sorun olmuyor. Ama eğer şuan çiftleşme gerçekleşiyorsa karışmayın.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
mertcan bende raınbow kus beslıyorumda o yuzden dedım cok guzel massallah hastayım raınbowların bende suan cogaltma asamasındayım zamanı gelınce hepsının fotosunu koycam raınbowların suan nazar degmesın dıye koymuyorum.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
bence 2 tünek yapsaydın daha iyi olurdu tunekler arası gezerlerdi eger dişiyle erkek anlaşamazsa kacmaları daha rahat olurdu ve yag yapmazlardı

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
Öncelikle herkese selamlar kafesindeki tüneğin eşler anlaştıktan sonra pek sorun olmaz kuşların anlaşmazsa veya kızışmadıktan sonra sen ne yaparsan yap kusların  güzel hayırlı olsun bu sene 10 takım REİNBOW ben aldım sanırım REİNBOW  sevdası herkesi saracak pek bulunan kuşlarda değiller herkese selamlar

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
aynen mujdat bey bende hastasıyım banada kartaldan haydar karacal abımden bulastı raınbow hastalıgı ondan gordum ondan yavru cıftler aldım sımdı kendı yavrularımla cogaltmaya calısıyorum

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
Mehmet BAŞARAN' Alıntı:
Kuşların tüneğini ikile birader. Zaten ufacık kafeste hareket etme imkanlarını kısıtlama kuşların. Yalnız yüksek bir yere as kafesini rahat bırak hayvanları. Ne zaman kendilerini güvende hissederlerse (ne kadar yüksek o kadar güven) o zaman  hazırlık yaparlar.

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
herkese iyi günler öncelikle .  kafama takıldı benim kuşlarım iyi anlaşıyorlar ikisi'nin yuvaya ilgisi var dişi kuşum kızgınlaştı tam olarak ama hiç çiftleştini görmedim kafesimde tünekler 3 tanedi çok diye çifleşme olmaya bilir dedim şöyle tek tünek attım .

link: http://www.hizliresimyukle.com/k1Jt
      http://www.hizliresimyukle.com/k1Wu

bide dişimde yumurta var dedi arkadaşlar daha gelmedi  :(

Tüneği çok güzel yere koymuşsunuz :) dişi yuvaya giriyorsa sıkıntı yoktur sabredin :)