ARKADAŞLAR YARARLI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM. BİR GÖZ ATIN İSTERSENİZ

E

elaziz2316

Guest
    Bence çok ama çok saçma birşey. Barajları kapatalım herkes böyle birşey kullansın. Bunun ne fizik ile, ne de mantıkla yakından uzaktan alakası yoktur.  Bunda illaki bir hin'lik vardır.

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
ARKADAŞIM BENDE DENEMEDIM DEDIM SADECE GORDUM YARARLI OLBILECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM VE PAYLAŞTIM AMA DENİCEM. NASIL OLSA DENİYE DENİYE BİŞEYLER BULUNMUŞ. BU ŞEKİLDE BİRŞEYLER ÇALIŞTIRIYODUR AMA 10 DK DIR AMA 1 DK DIR AMA1 SAAT TIR ORASINI BILEMEM...

E

elaziz2316

Guest
Yasin ÇAVDAR.' Alıntı:
ARKADAŞIM BENDE DENEMEDIM DEDIM SADECE GORDUM YARARLI OLBILECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM VE PAYLAŞTIM AMA DENİCEM. NASIL OLSA DENİYE DENİYE BİŞEYLER BULUNMUŞ. BU ŞEKİLDE BİRŞEYLER ÇALIŞTIRIYODUR AMA 10 DK DIR AMA 1 DK DIR AMA1 SAAT TIR ORASINI BILEMEM...
    Tabiki en doğrusu, yaşayarak öğrenmektir. Denemek en doğal hakkın. Denedikten sonra neticeyi bizlerle de paylaşırsan seviniriz.

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
TABİKİDE PAYLAŞIRIM... NE DE OLSA BURDA BİRŞEYLER PAYLAŞICAZ VE PAYLAŞARAK BİRŞEYLER ÖĞRENİCEZ.  ...İYİGÜNLER...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Paylaşım yapış nedeni iyilik yapmak ama paylaşım çok saçma

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
Yasin kardeş, birine arkadaşım derken önce bi profiline bak. senden 20 yaş büyük birine arkadaşım demek yakışık almaz icon_naughty

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Bence çok ama çok saçma birşey. Barajları kapatalım herkes böyle birşey kullansın. Bunun ne fizik ile, ne de mantıkla yakından uzaktan alakası yoktur.  Bunda illaki bir hin'lik vardır.

hilmiceri

Yeni Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
çeri
sesle görüntüye dikkat ederek izleyince fark ediliyo numara olduğu. ayrıca zaten akım masanın altından geliyo. uzatma kablosuna dikkat edince bize göre en uzak noktasından masaya sabitlenmiş. video boyunca kablonun o kısmı hiç hareket etmiyor. alttan kabloyla akım veriyorlar :)

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
HERKES K.B BAKMASIN NERDEN BILEBİLİRDİMKİ ALDATMACA OLDUĞUNU.GENÇLİK İŞTE :D

AYRICA İsmail ODLUYURT ABİMİZE ÖZÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİR VE SİZLERİN HUZURUNDA KENDİSİNDEN ÖZÜR DİLERİM...

E

elaziz2316

Guest
Yasin ÇAVDAR.' Alıntı:
HERKES K.B BAKMASIN NERDEN BILEBİLİRDİMKİ ALDATMACA OLDUĞUNU.GENÇLİK İŞTE :D

AYRICA İsmail ODLUYURT ABİMİZE ÖZÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİR VE SİZLERİN HUZURUNDA KENDİSİNDEN ÖZÜR DİLERİM...
    Estağfirullah. Hepimiz insanız netice de. Dikkat edememiş olabiliriz. Sen "arkadaşım" demişsin en azından. Sen yaşlar da bir kardeşimiz geçen kendisi bana "kardeşim" demişti. Burada aslında maksat üzüm yemek olmalı. Bağcıyı dövmek değil. Neticede hepimiz kardeşiz, arkadaşız, dostuz.

Ama nezaket kuralları çerçevesinde bu tür ifadeleri kullanırken dikkat etmekte fayda vardır. Karşı taraf yanlış anlayabilir. Ya da alınganlık gösterebilir.