arkadaşlar yardım lütfen..

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Arkadaşlar selamun aleykum cümleten. 3 gün önce aldığım yavru muhabbet kuşumun poposunda dışkı olduğunu söylemiştim ama orda gören olmadı sanırım bende yeni konu açmayı uygun gördüm. Dışkının yapışık olduğunu görür görmez ilk önce ıslak mendille temizledim, sonrada pamuğu zeytinyağına batırıp poposuna yavaş yavaş tampon yaptım. Ama bunu yaptıktan hemen sonraki dışkısı yine yapıştı.. Genelde hareketsiz kafeste bi yere geçer öyle durur. Halsizlik felan görmedim yok sanırım. Hareketsizliğide yeni gelmiş olmasından kaynaklanıyor olabilir. Ben en kötü senaryoyu düşünerek bütün hareketlerini bu hastalığa yorarak soruyorum başka ne yapmalıyım? vermem gereken bi ilaç veya yapmam gereken başka her ne varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler..

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
kusunuz  kabiz olmus diskiyi kontrol edin surekli ve yapisiosa cikartin. marul verek bu durumun ustesinden gelebilirsiniz ama abartmamak sartiyla yoksa bu sefer de ishal olur

carpenectum

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Alver
Suyuna çok az bir oranda elma sirkeside koyabilirsiniz. Dolaşımı düzenlemesi açısından yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Bi de popo kısmında dışkıladığı deliğin belirli bi çevresinde tüy yok sanki ilk defa gördüm böylesini neden olabilir sizce