Arkdaslar anlayamadim bi yardim etseniz ???

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Öncelikle herkese iyi gunler.

arkadaslar ciftimi aldim 1 ay boyunca yuvalik takmadim 1 hafta olmadi takali disi yuva nin agizinda takiliyo arada ama bi baktim erkek iceri girmis anlayamadim  disi gircegi yerde erkek girdi  sizce su an iyi kotumu ?

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
Öncelikle herkese iyi gunler.

arkadaslar ciftimi aldim 1 ay boyunca yuvalik takmadim 1 hafta olmadi takali disi yuva nin agizinda takiliyo arada ama bi baktim erkek iceri girmis anlayamadim  disi gircegi yerde erkek girdi  sizce su an iyi kotumu ?
Endişe edilecek bi durum yok gayet normal hatta dişiyi daha hızlı alıştırır yuvalığa bendede var öyle bi erkek yuvalıktan korkan bi dişi kuşumu bu davranışlarıyla alıştırmayı başarmıştı yuvalığa ve şimdi yavruları var.. darısı başına inşallah,iyi günler..

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
hasan abi normalde dişi yuvada olur erkek kapı'nın agızında olur ya benim bu çift tam tersini yapıyor erkek içerde dişi kapının azında içeriye  yarısını sokuyor o kadar ama biraz önce onunda girdigini gördüm diger çiftimde hiç böyle bişe yaşamamıştım ondan endişelendim biraz  :)

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
hasan abi normalde dişi yuvada olur erkek kapı'nın agızında olur ya benim bu çift tam tersini yapıyor erkek içerde dişi kapının azında içeriye  yarısını sokuyor o kadar ama biraz önce onunda girdigini gördüm diger çiftimde hiç böyle bişe yaşamamıştım ondan endişelendim biraz  :)
Dostum sen olabildiğince rahat bırak onları, onlar bilir işini :) hayırlı üretimler diliyorum.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Abi zaten hep bakmıyorum 2 çiftim var allah nasip ederse 1 çift daha yapıcam  yani bir tek altını temizlerken bide yem ve su degiştirirken bakıyorum ama şaşırtılar 3-4 gün oldu takalı yuvalı öbür çiftim 2-2,5 hafta girmemişlerdi =)