Artık ELAZIĞ'dayım...

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Herkese merhaba arkadaşlar. Tayin oldum ve artık 2 veya 3 sene kadar Elazığ'dayım. Elazığ da bulunan üretici ve hobici arkadaşlarımşa şimdiden tanışmak için canatıyorum. Bende Elazığ da 2-3 çift kuşumla evimde hobi olarak üretime devam edeceğim Allah kısmet ederse. Herkse Saygılar Sevgiler....

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
Elazığlıyım bende memlekete hoş geldiniz umarım seversiniz

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
Özgür insanlar kuş misali derler ya aynen öyle düne kadar Balıkesir Edremit deydin bu gün Elazığ da hayırlısı olsun kardeşim Allah gönlüne göre versin her şey gönlünce olsun.

E

elaziz2316

Guest
    Hayırlı olsun. Gakgoşlar diyarına hoşgeldin. İnşallah memleketimizi seversin.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Aydın BİLGİÇ' Alıntı:
Özgür insanlar kuş misali derler ya aynen öyle düne kadar Balıkesir Edremit deydin bu gün Elazığ da hayırlısı olsun kardeşim Allah gönlüne göre versin her şey gönlünce olsun.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Aydın BİLGİÇ' Alıntı:
Herkese iyi dilekleri için Teşekkürler. 2005-2007 yılları arasında Tunceli'de görev yaparken Elazığ'a sürekli gidip gelirdim az çok biliyorum yani. Şimdi daha fazla kalacağım için mutluyum. Aydın abi Elazığ'a gidiyorum ama bir ayağım her zaman İzmir'de Balıkesir'de elbet görüşeceğiz. Kalbim EGE'de :))

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Hoşgeldiniz, konular arasında ELAZIĞ yazısını görmek beni duygulandırdı :D umarım elazığı seversiniz, bende elazığda ufak çaplı üretim yapıyorum, umarım tanışırız.