Aşılama

Orkun TUTAR

Takipçi Üyemiz
Adı
Orkun
Soyadı
TUTAR
Muhabbet kuşu niye ve nasıl aşılanır yardımcı olabilirmisiniz

nazım

Takipçi Üyemiz
Adı
Nazım
Soyadı
CİNOĞLU
Aşılama bildiğim kadarıyla veba hastalığı için kuşlar yavruyken yapılıyor.Ama ülkemizde çok yaygın değil sanırsam.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Çicek hastalığı için aşı var.Fakat o aşıda henüz Türkiye de yok yurt dışından getiriliyor diye biliyorum.Kuşların neresinden ve nasıl,kaç cc vurulduğu konusu hakkında detaylı bilgiye sahip değilim.

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
benim bildigim enseden yapılan parazıt asısı var sadece.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ben yapmadım ama aşılama işlemini suluklarına katarak yapan büyük üstadlarımız var...İnşaAllah kendileri açıklama yapacaktır...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Arkadaşlar  canlı  aşı  var.İçme sularına katılarak kullanılmaktadır.Ben bu sene Hüseyin Yıldırım arkadaşımızla uygulamaya başladık.Her altı aydabir uygulanıyor.Toplam 9 virüslü hastalıga karşı korumuş oluyoruz.Bu aşılar kanatlı hayvanlar için uygulanmaktadır.BIO-VAC LA SOTA  CANLI AŞI.Suda eritip yaklaşık 1 saat içme sularına katıp 2saat sonra sulukları toplayıp dezanfektenledikten sonra temiz su verebiliriz.Bnları uygularken eldiven giymelisiniz.3 ay önce ben bunları uyguladım.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Arkadaşlar  canlı  aşı  var.İçme sularına katılarak kullanılmaktadır.Ben bu sene Hüseyin Yıldırım arkadaşımızla uygulamaya başladık.Her altı aydabir uygulanıyor.Toplam 9 virüslü hastalıga karşı korumuş oluyoruz.Bu aşılar kanatlı hayvanlar için uygulanmaktadır.BIO-VAC LA SOTA  CANLI AŞI.Suda eritip yaklaşık 1 saat içme sularına katıp 2saat sonra sulukları toplayıp dezanfektenledikten sonra temiz su verebiliriz.Bnları uygularken eldiven giymelisiniz.3 ay önce ben bunları uyguladım.
Üstad daha neler öğreneceğiz bakalım.Teşekkürler.

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
peki şahin abi bu  canlı  aşı  nasıl ve nereden temin edebiliriz bu konuda yardım ederseniz sevinirim sakaryada çiftlik kuruyoruz 1500 takımlık burada uygulayabiliriz bir nebzede olsa toplu ölümlere karşı önlem alırız biliyorsunuzki üreticilerin korkulu riyası toplu ölümler

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
erdem sungur' Alıntı:
peki şahin abi bu  canlı  aşı  nasıl ve nereden temin edebiliriz bu konuda yardım ederseniz sevinirim sakaryada çiftlik kuruyoruz 1500 takımlık burada uygulayabiliriz bir nebzede olsa toplu ölümlere karşı önlem alırız biliyorsunuzki üreticilerin korkulu riyası toplu ölümler
Ziraat ilaçları satan yerlerden temin edebilirsiniz