AVRUPADAKİ ÜRETİCİLER GİBİ OLMAMIZA AZMI KALDI ??

jumbocu_tuncay

Takipçi Üyemiz
Adı
tuncay
Soyadı
göçtü
MERHABA ÖNCELİKLE AÇTIGIM KONUDA KİMSENİN ŞAHSINA KARŞI Bİ YAZIM OLMADIGINI BELİRTİYİM 3 YILLIK YERLİ VE 2 YILLIK SHOW JUMBO AL SAT YAPIYORUM SON 1 YILDIRDA ÜRETİMEDE AGIRLIK VERDİM. GENEL PİYASADA AVRUPAKİ ÜRETİMCİLERİN KUŞLARI KADAR GÜZEL ÜLKEMİZ TÜRKİYEDE ONCA KUŞ ÜRETEN ABİLERİM VE KARDEŞLERİMİN KUŞLARINI SADECE YARIŞMALARDA SERGİLEDİKLERİ AZINLIKTA GÖRÜYORUZ EN AZ 30 TAKIM SHOW JUMBOSU OLAN ÜRETİCİLERİN ACABA YARIŞMA HARİCİNDE SATIŞ STANDLARINDA NEDEN HALEN AVRUPA KUŞLARI SATIYOLAR BUNU ANLAMIŞ DEGİLİM. GEÇEN BURSADAKİ YARIŞMADA ŞAHİN ABİ SADECE KENDİ BİLEZİKLİ KUŞLARINI SATTIGINI GÖRDÜM BUNDAN DOLAYIDA KENDİ ADIMA SEVİNDİM. ÜMİT EDİYORUMKİ BU YIL STANDLARDA AVRUPA KUŞLARI KADAR KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN KUŞLARIMIZIDA SATIŞ STANDLARI DOLDURUR. BİZİMDE AVRUPADAN KALIR YANIMIZ YOK ARTIK ONLARA KARŞI GÜCÜMÜZÜ GÖSTERCEK KUŞLARIMIZ VAR BUNA EMİNİM. SAYGILARIMLA

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Tuncay hocam sizlerin de katkılarıyla inşallah yerli showlarımız her geçen gün standlardaki sayısını artıracaktır...Konyamıza selam, showa devam :)

jumbocu_tuncay

Takipçi Üyemiz
Adı
tuncay
Soyadı
göçtü
O.Sami ŞEN' Alıntı:
Tuncay hocam sizlerin de katkılarıyla inşallah yerli showlarımız her geçen gün standlardaki sayısını artıracaktır...Konyamıza selam, showa devam :)
inş sami abi amacımız bu artık avrupanın degil kendi ülkemizin kuşları ile bi yerlere gelmek için çaba veriyoruz malum halen elimde 45 takım avrupa var ama inş yavrulardan artık seneye kendi üretimim yavrularımı damızlıga ayırcam

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Var var belki daha fazlası da var ama üretici arkadaşlar pek kendini göstermiyor

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SATILAN MALIN REKLAMI OLMAZ HERKES HER İŞTEN ANLAYACAK VEYA YAPACAK DIYEREK BIR KAIDE YOK UYE VAR ÇOK BAŞARILIDIR UYE VAR ORTA UYE VAR BAŞARISIZ SHOV IŞI REKLAM IŞI PARA IŞI O YUZDEN MURAT 124 GIBI GECE DAHI SATILAN MUHABBET GIBI OLMAZ NETTEN TANIDIĞIM BIR ŞHOVCU USTAM 3 AYDA 25 TAKIMI ZORLANARAK SATTI EKONOMIYLE DOĞRU ORANTILI OLDUĞUNDAN AVRUPAYA AYAK UYDURAMAYIZ ANCAK ÇOK ÇALIŞMAKLA ILERDE SLM

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Tuncay GÖÇTÜ' Alıntı:
MERHABA ÖNCELİKLE AÇTIGIM KONUDA KİMSENİN ŞAHSINA KARŞI Bİ YAZIM OLMADIGINI BELİRTİYİM 3 YILLIK YERLİ VE 2 YILLIK SHOW JUMBO AL SAT YAPIYORUM SON 1 YILDIRDA ÜRETİMEDE AGIRLIK VERDİM. GENEL PİYASADA AVRUPAKİ ÜRETİMCİLERİN KUŞLARI KADAR GÜZEL ÜLKEMİZ TÜRKİYEDE ONCA KUŞ ÜRETEN ABİLERİM VE KARDEŞLERİMİN KUŞLARINI SADECE YARIŞMALARDA SERGİLEDİKLERİ AZINLIKTA GÖRÜYORUZ EN AZ 30 TAKIM SHOW JUMBOSU OLAN ÜRETİCİLERİN ACABA YARIŞMA HARİCİNDE SATIŞ STANDLARINDA NEDEN HALEN AVRUPA KUŞLARI SATIYOLAR BUNU ANLAMIŞ DEGİLİM. GEÇEN BURSADAKİ YARIŞMADA ŞAHİN ABİ SADECE KENDİ BİLEZİKLİ KUŞLARINI SATTIGINI GÖRDÜM BUNDAN DOLAYIDA KENDİ ADIMA SEVİNDİM. ÜMİT EDİYORUMKİ BU YIL STANDLARDA AVRUPA KUŞLARI KADAR KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN KUŞLARIMIZIDA SATIŞ STANDLARI DOLDURUR. BİZİMDE AVRUPADAN KALIR YANIMIZ YOK ARTIK ONLARA KARŞI GÜCÜMÜZÜ GÖSTERCEK KUŞLARIMIZ VAR BUNA EMİNİM. SAYGILARIMLA
+111111

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
tuncay bey merhaba sizin üzerinize kayıtlı karamürselden bir jumbo aldım yanlış hatırlamıyorsam güzel kuş teşekkür ederim şimdi neden yerli kuş satmıyor üreticilerimiz yabancı kuşları 60-80 tl alıyorlar 120-130 tl  civarı satıyorlar yerli kuşlara 150 -200  tl para istiyorlar yabancı kuşu stan arkadaş veya aracı fazla para kazanıyor yabancı kuş satınca  böyle olunca cazip geliyor....

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SATILAN MALIN REKLAMI OLMAZ HERKES HER İŞTEN ANLAYACAK VEYA YAPACAK DIYEREK BIR KAIDE YOK UYE VAR ÇOK BAŞARILIDIR UYE VAR ORTA UYE VAR BAŞARISIZ SHOV IŞI REKLAM IŞI PARA IŞI O YUZDEN MURAT 124 GIBI GECE DAHI SATILAN MUHABBET GIBI OLMAZ NETTEN TANIDIĞIM BIR ŞHOVCU USTAM 3 AYDA 25 TAKIMI ZORLANARAK SATTI EKONOMIYLE DOĞRU ORANTILI OLDUĞUNDAN AVRUPAYA AYAK UYDURAMAYIZ ANCAK ÇOK ÇALIŞMAKLA ILERDE SLM

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Daha kuşun gerçek adını bilmiyoruz ne Avrupa'sı boş hayaller bunlar biz künye değiştirip yarışamaya girenlerin, al satla üreticiyim diye gezenlerin önde olduğu bu piyasayı hiç bir yere taşıyamayız.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Alınmasın bazı arkadaşlarımız ama türkiyede markalaşmaktan çok kuşları en yüksek fiyata satma derdinde. :(

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HERKES  HAKLI DİYEYİM BİR ŞEKİLDE  AMA  YENİLİYORUM VE SONUNA  KADAR ARKASINDAYIM  ÜLKEMİZDE  ÖYLE ÜRETİCİ ABİLERİMİZ KARDEŞLERİMİZ VAR Kİ İNANIN AVRUPA ÜRETİCİLERİNDEN FARKI YOK  KİMİLERİ  YÜKSEK FİYAT TUTARAK MARKASINI YARATIR KİMİLERİ ÜRETTİĞİ KANLARLA KENDİ KALİTESİNİ KOYAR  VE  EN  NİHAYETİNDE HERKES KAN ÇAPRAZLAMASI YAPARAK  KÜMESLERİNİ GELİŞTİRİR  HANİ KİMSE SANMASIN Kİ ÜLKEMİZ BU  KONUDA ARTIK GERİ  KESİNLİKLE DEĞİL...YAZILACAK ÇİZİLECEK ÇOK SEY  VAR  AMA BU KONU OTURULUP UZUN UZUN TARTIŞILACAK HANİ BİR SHOW JUMBO KLÜBÜNE KADAR  KONUSULMASI GEREKLİ...  YENİDEN  JUMBOY İLE  SHOW U KATAGORİZE ETMEK GİBİ  BİR  YIĞIN KONU VAR  AMA  ZOR  BU ZİHNİYETLE

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
hocam nasıl olacak bu iş :)

ÖYLE KOLAYMI ..BİRARKADSIM DR WİLLİE DOCTOR ziyaretine gitti Hoolandaya geçen ay
üst komsum esnaf arkadasım sürekli gider gelir..
öyle şeyler anlattıki adamlar aşmış hayatı laboratuvar ve kuş olmuşşş..GENLERİYLE OYNUYORLARMIŞ

1 çift kuşa kaç para istemiş :) 5000EURO

GELDE CIK İŞİN İCİNDE GELDE VER BU PARAYI...

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Avrupa gerçekten bu konuda üstte. Evet bizde çok iyi yoldayız. kendimizi geliştiriyoruz. Semineler, eğitimler düzenleniyor. Çıtamız yükseliyor. Dahada iyi olacağız. Ama profesyonellik anlamında onlara yetişmemize daha çok var. Bizde daha kuş alanında adam akıllı veteriner yok. Herkes en iyisini en ucuza almak istiyor. İyi kan asla aldatmaz ve o kanların değerini bilmek lazım. Ve iyi kuş iyi para.