balık yağı hakkında

gcelmen

Yeni Üyemiz
Adı
Gülsün
Soyadı
Çelmen
yumurta mamasında balık yağı şurubu kullanan var mı faydalı mıdır?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
MISIR UNU 
KEÇİ BOYNUZU TOZU 
BALIKYAGI OMEGA 3
YUMURTA 
SÜT MISIR 
BUNLARLA  BERABER  VERİYORUMM

ÖNEMLİ BİR KONU  BUNLARI  VERİRİKEN  KESİNLİKLE  SULARINA  TOZ  VİTİMİN  VERMEYİN  YOKSA  AŞIRI DERCE  İSAL  OLUP  KUŞLARINIZ  RAHATSIZLANA BİLİR
BALIK YAĞINI HAFTADA  2  KERE  KULLANIYORUUMM 

ŞUANDA  DEMEKTE  OLUDUM  BUHARDA HAŞLANMIŞ SÜT MISIRR VERİYORUUMM  ÖZELLİKLE  YAVRULARI OLANLARRA  ÇOKTA  BESLEYİCİ DAMIZLIKLAR YAVRULARA KOLAYCA  KUSA BİLİYORLARR HİÇTE  ZORLANMADAN     
Paylaşım için teşekkürler Bayram bey

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
MISIR UNU 
KEÇİ BOYNUZU TOZU 
BALIKYAGI OMEGA 3
YUMURTA 
SÜT MISIR 

ÖNEMLİ BİR KONU  BUNLARI  VERİRİKEN  KESİNLİKLE  SULARINA  TOZ  VİTİMİN  VERMEYİN  YOKSA  AŞIRI DERCE  İSAL  OLUP  KUŞLARINIZ  RAHATSIZLANA BİLİR

ŞUANDA  DEMEKTE  OLUDUM  BUHARDA HAŞLANMIŞ SÜT MISIRR VERİYORUUMM  ÖZELLİKLE  YAVRULARI OLANLARRA  ÇOKTA  BESLEYİCİ DAMIZLIKLAR YAVRULARA KOLAYCA  KUSA BİLİYORLARR HİÇTE  ZORLANMADAN     

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan
mıktarı ne kadar olucak mesala kus ıcın kac gr balık yagı kac gr mısır unu kus basına?

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
MISIR UNU 
KEÇİ BOYNUZU TOZU 
BALIKYAGI OMEGA 3
YUMURTA 
SÜT MISIR 

paylaşım için cok teşekkürler

gcelmen

Yeni Üyemiz
Adı
Gülsün
Soyadı
Çelmen
Yol açmıyor ben de kullanıyorum tam 1 yıldır tam tersine  hastalıklara karşı daha dayanıklı oluyorlar eğer ishal değillerse kuruma hastalığında bile kullandım ve kuşumu kurtardım düşünsenize bir balık yağı insanları bile güçlendiriyor...
Bayram bey teşekkürler Keçi boynuzu tozu aklıma gelmemişti onu da başladım kullanmaya sağolun