Balkonuma mini mini bir kuş kondu

Limon15

Yeni Üyemiz
Adı
muazzez
Soyadı
coban
Merhabalar yaklasık 1.5 ay once balkonuma muhabbet kusu kondu okadar yorgundu ki kacmadı bende tuttum kuzenimin kafesine idareten koydum cok acıkmıs hemen yem yemege basladı petshopa goturdum cinsiyeti disi ufak yapılı ama yavru degil dediler az da mantaro vardı gerekli olan her seyi aldım vitamin krem gaga tası yeni bi kafes vs. Hergun krem surmek icin tuttugumda parmaklarımı kanatıyodu sonra baska bi petshopa goturdum bu sefer erkek ve yavru dediler:) bizim Limon 'un cinsiyetini kesin ogrenemedik ama bana gorede disi cunku cok ısırıyor ve pek otmuyor cok hareketlide degil. Neyse dedigim gibi 1.5 ay gecti ama cok fazla urkek konusuyorum odamda salıyorum ama pek cıkmıyo elimi ne zaman uzatsam kacacak yer arıyor sadece baska bi kus sesi duyunca otuyor uzuluyorum onun icin mutlu olması ve bana alısması icin ne yapmalıyım? Simdiden tesekkurler..

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
önerecek bir şey yok. bence içinizdeki hayvan sevgisi herşeyin üstesinden gelir. tebrikler  bahoo

Beyazit efe

Üyemiz
Adı
Doğukan
Soyadı
Hazar
Eger yasi varsa bayagi bir zor alisir. Alistirmak yerine es alip yavrulatmaya calisin.Gule gule besleyin

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Foto atarsanız yaş,ırk ve cinsiyetini söyleriz. Isırıp ısırmadığından cinsiyet anlaşılmaz, o yabanilikle ilgilidir.Bu arada mantarına vazelin uygulamanızı aşırı ilerlemişse avipom kremle beraber vazelin uygulmanızı öneririm tertemiz yapar.

Limon15

Yeni Üyemiz
Adı
muazzez
Soyadı
coban
yorumlarınız için teşekkür ederim. işte karşınızda Limon :)

Ekli dosyalar

• 62.1 KB Görüntüleme: 468
  • 52.4 KB Görüntüleme: 1,593

Limon15

Yeni Üyemiz
Adı
muazzez
Soyadı
coban
mantarı için trosyd mantar kremini kullandım ayaklarına ve gagasının kenarına sürdüm şu an geçti gibi.

Ekli dosyalar

• 52.8 KB Görüntüleme: 458
  • 59.1 KB Görüntüleme: 1,588

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
maşşalah yanılmıyorsam dişi ve çok genç. üstadlar yorum yapacaktır.  bye

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Dişi yerli. Henüz 4 ,5 aylık gibİ göz irisleri tam belli değil.Maşallah güzel bi renk mantar vazelinle çok kısa sürede geçer vazelinde kullanın tertemiz olur.

Limon15

Yeni Üyemiz
Adı
muazzez
Soyadı
coban
Tesekkur ederim:) sizce bana alısır mı yoksa yanına erkek bi kus mu almalıyım? Aslında ben tek olsun konussın bana alıssın istiyorum ama balkona cıkardıgımda kus seslerini duyunca otuyo hareketleniyo iyice o yuzden onun iyiligi icin napsam bilmiyorum. Kuzenimin erkek kusu var aynı kafese koydugumuzda Limon'la ciftlesmek istiyo ama bizim kız ilgilenmiyo onunla oyuzden alacagım erkek kusta rahatsız eder diye istemiyorum malum daha kızımız kucuk :)

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Bu yaştan sonra eğitim zordur ancak başarılabilir.Bol bol ilgilenin sonunda size yönelebilir ancak asla konuşmaz.Muhabbet sesini çoktan benimsemiştir, konuşmanın kritik dönemi 1 ila 3 ay arasıdır.Üretim olmayacaksa yanına eş almak aslında yer draltmaktır yabani kalırsa eş uygun olabilir ancak kafes geniş olmalıdır ve belli bi süre sonra kuluçkaya yatmak isteyebilirler yeri eşelemeye başlayıp yere yumurtlayabilirler.Üretim konusunda burdan yardımcı oluruz ancak bu fazla ayrıntısı olan bi süreçtir.Bence kuş ele kola geliyorsa eğitin , tek kalsın. Çok daha eğlenceli bi dostluğun tadını çıkarırsınız.

murat11

Takipçi Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
DEMİR
Masallah guzel bır dişi
arkadaşların dedıgı gıbi alışması cok zor yanına bır eş alabılırsınız

Limon15

Yeni Üyemiz
Adı
muazzez
Soyadı
coban
Malesef elimi gordugu an kacıyo sanırım dısarda kalmak onun psikolojisini bozmus cok urkek keske elime omzuma gelse kafesinin kapagını acıyorum dısarıya cıkmıyo bile cıktıgı zamanda dolabın ustune konup bekliyo bende yanına kafesini koyuyorum istedigi zaman giriyor. Bir de bazen tuneklikteyken gagasını oynatıyo sanki yem yiyo gibi cıtır cıtır ses cıkarıyo bunu neden yapıyodur ? Surekli konusuyorum onunla acaba bu hareketi konusma egilimi olabilir mi ki rotfl

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
O hareketi hepsi yapar.Konuşmayı unutun dhası dişi olmasıda konuşma olasılığını azaltır.Yabaniyse baskın bi erkek alabilirsiniz.Dişiler erkekler gibi canlı değildir ancak yaşının küçüklüğü ve yeni ortama alışma sürecindede durgunluk normaldir eğitildiğinde yerinde durmayan konuşan dişilerde vardır ancak eğitimde en iyi sonuç erkeklerden alınır biraz uğraşın olmadı güzel baskın bi erkek alırsanız ürtebilirsiniz yavrusunu eğitirsiniz.

Limon15

Yeni Üyemiz
Adı
muazzez
Soyadı
coban
Tesekkur ederim yardımlarınız icin 1-2 ay daha kendime alıstırmayı calısayım olmadı dediginiz gibi erkek bi kus alırım yanına :)