Beyaz Kızgın Erkek Satılıktır (İst.Başakşehir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HsnÇELÜK

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Çelik
Bu arkadaşı petshoptan 90tl'ye aldım. Tamamen rengine ve kafesin içinde ele gelmesi sebebiyle o paraya kıydım ancak bu arkadaş fazla kızgın çıktı ve diğer çiftimi fazlasıyla rahatsız ediyor. Üst üste kafes olsa sorun olmayacak belki ancak yan yana olunca sürekli iletişim halindeler. Bir kere de yana geçmeyi başarmış ve diğer erkekle çok şiddetli bir kavgaya tutuşmuştur. Önceliğim kuşu elden çıkarmak fazla yer yok evimde. Olmazsa bir dişi alacağım çünkü beyefendi tüneklere ve elime karşı niyeti bozmuş durumda.  smileki 

Verdiğim parayı tabiki talep etmeyeceğim. Ancak 20-30 liraya da bırakmak istemiyorum. Fiyat konusunu görüşebiliriz.

CNK

Üyemiz
Adı
CENK
Soyadı
SABUNCULAR
Maşallah Anadolu yakasına geçme imkanınız oluyormu ben işlerimden dolayı geçemiyorum eyer gönderme şansınız olursa alabilirim

HsnÇELÜK

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Çelik
Sanırım satış şablonuna uygun olmadı kusura bakmayın sayın yönetim.

Özcan bey teşekkür ederim. Cenk bey Anadolu yakasına geçme imkanım malesef yok  :)

CNK

Üyemiz
Adı
CENK
Soyadı
SABUNCULAR
Hasan bey arkadaşların kuşu tam boy görebileceği bir resim koyarsanız sonuca hızlı ulaşabilirsiniz.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

delidolu_seninle

Takipçi Üyemiz
Adı
Yunus
Soyadı
Köprübaşı
Telefon numaranızı verebilirmisiniz, yada 0536 939 57 00 (Yunus) Whatsaapp tan iletişim kurabiliriz.

HsnÇELÜK

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Çelik
Tam boy fotoğraf koyamıyorum çünkü kuş beni görünce deliriyor kameranın dibine giriyor sabit durmuyor  smileki Yunus bey başka şehirlerden arayıp ısrarla kuş isteyenler oldu önceden. İş ciddiyete geçmeden numara vermeyeceğim çünkü çok zaman ölüyor  :)

Bugün sonunda güzel bir teklif olmazsa ilan iptaldir arkadaşlar. 20tlye kuşu vermektense dişi alıp yavrusunu almak daha mantıklı olacak bu sezon için. Yer sorununa da katlanacağız napalım  :)

HsnÇELÜK

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Çelik
O sizin düşünceniz, ben öyle düşünmüyorum. Eyvallah teşekkürler.

crsis

Yeni Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
avcı
Arkadaşım ne teklifi bekliyorsun yazdık sana talibiz diye ciddi aliciysan irtibata geçelim diyorsun sen satmakta ne kadar ciddisin

HsnÇELÜK

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Çelik
Veysel bey ve Yunus bey lütfen ilanıma daha yazmayınız.

İlan güncel. Sabah 7 akşam 7 çalışıyorum iş saati telefonda kuş pazarlığı yapacak halim yok. Siteden özelde yazılanlara cevap vereceğim. Buna saygı göstermeyecek olanlar lütfen yazmasın.

HsnÇELÜK

Yeni Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Çelik
İlan kitlenebilir.

Herkese bol yavrulu bol keyifli bir sezon dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...