sağolsın abi .Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:kuşunuz çiftleşiyorsa yakında yumurtlar altının şiştiğide belli oluyor hayırlı olsun yumurtal belirtisi bunların hepsi
sağolsın habil abi .Habil TANTA' Alıntı:Eşleşme olayını görüyorsan yakın zaman içersinde inşallah yumurtlar. kanatlarında belirgin bir sarkma ve popo kısmında şişiklik oluşur yumurtlamaya yakınlaştığı zaman. bakımını ihmal etme yumurtadan sonra dişi bitkinleşir.
+1Yahya SAYIN' Alıntı:Çiftleşipte 3 ay yumurtlamayan kuşta var bunu da dikkate al...
2 aydır bekliyorum mesela icon_wallYahya SAYIN' Alıntı:Çiftleşipte 3 ay yumurtlamayan kuşta var bunu da dikkate al...
Emre ERDEM' Alıntı:2 aydır bekliyorum ben de yumurtlayacak diye. belli olmuyor bu işler malesef
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:normal şartlarda çifleştikten 1 hafta sonra yumurtlarlar
TEŞŞEKKÜRLER.İlker ERTÜRK' Alıntı:ALLAH BİLİR KUL BİLMEZ KUŞ ZAMANI GELİNCE YUMURTLAR VEYA ÖMÜR BOYU YUMURTLAMAZ
SAĞOLSIN CAN ABİ.Can KARAKOÇ' Alıntı:kşunuz yakın bir zamanda yumurtlayacak gibi duruyor. maşallah.