Bi Bakarmisniz

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar bende Şuan 5 çift Kuş Var Ve Ben bunları Boş dukkanımıza koydum Dukkan gunes alıyor aydınlık bı yer ben sımdı bu kusları 2 Gunde bır suyudu Mama Versem bı zararı olabılırmı verım alabılırmıyım Akşam 7den Gece 24.00 Kdr İşık Aktif sizce zararlimi hayvanlara kotumu edıyorum yoksa ıyımı

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
2 günde 1 yemini suyunu ver ve kontrol et, ama mamayı haftada 1 ver ayrıca gece 24:00 den sabah 7 ye ışıkların yanması iyi değiş yani 24 saat ışık oluyor sen gece lambaları söndür bu şekilde çok güzel verim alırsın

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Gökhan Bey pardon 19.00 dan 24-00 kdr bide akıllı yemlık kafeslerımde su degısmem yetıyor mamayıda 1 kere verırsem hafta sonları uygun olur herelde hem benım acımdan hemde haftada 1 vermıs olurum pekı hıc ısık yakmasam bı zarar olurmu bunuda merak edıyorum aslında

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
2 günde bir genel kontrol yapsan suyunu değiştirsen yeter hiç ışık yakmasanda olur

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Ben devamlı ilgi ve yaşam alanını paylaşmaktan yanayım... ama elbette dediğiniz gibi de olur ama bence çok eksik olur. yani hastalıklarını, tuhaf davranışlarını çok geç farkedersiniz müdahale şansınız çok az olur, kuşlarınızı tanıyamazsınız ve bence kuşlarını tanımak çok önemli bir çokaçıdsn.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Cumartsi pazar gunun cogunu orda geciriyorum İhs oyle bi sorunla karşılasmam

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
Ben devamlı ilgi ve yaşam alanını paylaşmaktan yanayım... ama elbette dediğiniz gibi de olur ama bence çok eksik olur. yani hastalıklarını, tuhaf davranışlarını çok geç farkedersiniz müdahale şansınız çok az olur, kuşlarınızı tanıyamazsınız ve bence kuşlarını tanımak çok önemli bir çokaçıdsn.
gökçen hanım devamlı ilgi gösterildiğinde bu kuşlar strese girip çiftleşmeyebiliyorlar, ne kadar az rahatsız ederseniz bu kuşlardan o kadar verim alırsınız.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Gokhan bey doğru söylüyor ben 2 çftimi evde beslerken en ufak seste bile stres yapıyorlardi Kuluckada bile elimi
surmedgm halde yumurtayi stresten atiyorlardı