M mardin Uzman Üyemiz Katılım 31 Mar 2012 Mesajlar 328 Konum KAYSERİ Adı HAKAN Soyadı YAKOMAZ 24 Nis 2012 #1 yerleri çok rahat ykseğe koydum oturduğumuz odada saat 11.00 ve 11.30 gibi ışık sönüyo bu sorun olurmu bundan kaynaklanıyor olabilirmöi.
yerleri çok rahat ykseğe koydum oturduğumuz odada saat 11.00 ve 11.30 gibi ışık sönüyo bu sorun olurmu bundan kaynaklanıyor olabilirmöi.
ebubünyamin Uzman Üyemiz Katılım 1 Ara 2011 Mesajlar 709 Konum Konya Adı Abdullah Soyadı Ademoğlu 24 Nis 2012 #2 Hakan YAKAMOZ' Alıntı: yerleri çok rahat ykseğe koydum oturduğumuz odada saat 11.00 ve 11.30 gibi ışık sönüyo bu sorun olurmu bundan kaynaklanıyor olabilirmöi. Genişletmek için tıkla ... Yumurtlayacağı zaman girecektir, benim bir çiftimde aynı yaptı, yumurtlamak içn girdi, önce girmedi ve sorun olmadı.
Hakan YAKAMOZ' Alıntı: yerleri çok rahat ykseğe koydum oturduğumuz odada saat 11.00 ve 11.30 gibi ışık sönüyo bu sorun olurmu bundan kaynaklanıyor olabilirmöi. Genişletmek için tıkla ... Yumurtlayacağı zaman girecektir, benim bir çiftimde aynı yaptı, yumurtlamak içn girdi, önce girmedi ve sorun olmadı.