Bir bakabilirmisiniz ben anlamadım kuşun neyi var ?

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
arkadaşlar kuşun kuyrugu aşagıda duruyor birde kanat tüyleri döküldü acaba ne hastalığı var tedavisi nasıl olur. birde popo kısmında kuruma var galiba anlamadım foto çektim yardımcı olabilirmisiniz? birde yeni yavruları büyüttüler dişinin ceresi siyahlaştı bu şekilde çiftleşme yapabilirmi dişiyi ayırıp başka bir erkeğin yanına mı koymalıyım?

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
kanat tüylerinin tamamen dökülmesi ve duruşu hiç hoşuma gitmedi inşallah kanıbalizm başlangıcı değildir...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Poposu kuyruğu bir enterasan duruyor aşağı düşmüş gibi inşallah kötü bir rahatsızlık değildir.

metin sarıerik

Üyemiz
Adı
metin
Soyadı
sarıerik
MAAŞALLAH GÜZEL DİŞİYMİŞ..KUŞ GAYET CANLI DURUYOR HASTA GİBİ DEĞİL AMA DURUŞU İLGİNÇ

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Paraziter bir durum var galiba, imkanınız varsa labaratuvar da bir baktırın tüylere ve anüs kısmına, anüs kısmında mantar benzeri oluşumlar var, kanatlarda ki de dış veya iç parazite bağlı bir etki olabilir, ve bu kuşu diğer kuşlarla aynı ortamda tutmanızı tavsiye etmiyorum, eğer bulaşıcı bir durumsa yayılacaktır, üretim hanenize son günlerde dışarıdan kuş, alet, ekipman getirdiyseniz bunları bir gözden geçirin ve hijyene önem verirseniz koruyucu olarak önlem almış olursunuz, şu anda kuşu o ortamdan çıkarmanızı tavsiye ederim. Biraz korkutmak gibi oldu fakat her şeyi düşünmek gerek.

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
Metin SARIERİK' Alıntı:
MAAŞALLAH GÜZEL DİŞİYMİŞ..KUŞ GAYET CANLI DURUYOR HASTA GİBİ DEĞİL AMA DURUŞU İLGİNÇ
dişi değil kuş erkek ama sen dişisinemi güzel dedin anlamadım
üstadlardan yardım bekliyorum ...