Bir muhabbet kuşum daha oldu ama bir sorunu var

funda

Üyemiz
Adı
Funda
Soyadı
Altınkaynak
benim iki tane muhabbet kuşum var onların kafesini sabah balkona çıkarırım bugün tam çıkardım bakmaya gittim bi tane yeşil muhabbet kuşu kafese girmeye çalışıyor şok oldun görünce balkonumuzda 4, kat nasıl geldi nasıl buldu kafesi bilmiyorum kafesi yavaş yavaş içeriye koydum ve sonra oda geldi içeri o kadar akıllı ki hemen girdi kafese çok acıkmış ve susamış ama benim kuşlar ona alışamadı tabi hemen gagakladılar kuşu benimde yedek bi kafesim vardı ona koydum o kadar tatlı ki hala şaşkınım nasıl bulduysa artık kafesi kimin kuşu bilmiyorum artık çevremizde ki komşulardada kuş besleyen yok o artık benim kuşu çok mutluyum ve şaşkınım:)

ama inceledim kuşu yaşlı bir kuş ve çok fena ishal olmuş dışkısı beyaz ve çok sulu belki dışarıda kalmıştır ben ne yapmalıyım şu durumda bide ayakları çok koyu renk mor gibi gagasındada çok hafif çatlak var yaşlılıktan galiba? nasıl kediye falan yakalanmadı hayret  confusedtw

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
önce hayırlı olsun dıyeyım isalı için haslanmıs patates ver  photo eklersende yası ıle ılgılı sorunada herkes yardımcı olacaktır.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kusunuz ön tarafdan cekersenız kagasını daha net göruruz kasasındakı sankı kırık egılde mantar gıbı çıkmış resımde ama saglıklı gürunuyor.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
çok güzel bir erkek hayırlı olsun :) hemen dişi bulun buna :D

funda

Üyemiz
Adı
Funda
Soyadı
Altınkaynak
ama zaten 2 tane kuşum var bide bu 3 dördüncüyü kiç düşünmüyorum bunlar aynı kafeste zaten olmaz ki şimdi 2 erkek 1 kız öldürürle birbirlerini dimi?

funda

Üyemiz
Adı
Funda
Soyadı
Altınkaynak
bide ayakları neden böyle? mor gibi tırnaklarıda kahverengi benim diğer kuşlarımınki bembeyaz

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
bu kuş yaşlı olduğu için öyle en az 2 yaşındadır kendi çiftinizle birleştirmeyin erkekler dişi için kavga ederler.

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
erkek bir kuş ayak renginin koyuluğuda kuşun kızgın olduğuna işaret tir eşe  hazır bi kuş yani

morueqq

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Erbaş
hayırlı olsun sahibi varsa çok üzülmemiştir inşaALLAH benimde seneler önce aynı sizinki gibi bir anım olmuştu bana gelen kuş konuşuyordu falan çok yetenekliydi :)

funda

Üyemiz
Adı
Funda
Soyadı
Altınkaynak
cevaplarınız için canı gönülden teşekkür ediyorum