benim iki tane muhabbet kuşum var onların kafesini sabah balkona çıkarırım bugün tam çıkardım bakmaya gittim bi tane yeşil muhabbet kuşu kafese girmeye çalışıyor şok oldun görünce balkonumuzda 4, kat nasıl geldi nasıl buldu kafesi bilmiyorum kafesi yavaş yavaş içeriye koydum ve sonra oda geldi içeri o kadar akıllı ki hemen girdi kafese çok acıkmış ve susamış ama benim kuşlar ona alışamadı tabi hemen gagakladılar kuşu benimde yedek bi kafesim vardı ona koydum o kadar tatlı ki hala şaşkınım nasıl bulduysa artık kafesi kimin kuşu bilmiyorum artık çevremizde ki komşulardada kuş besleyen yok o artık benim kuşu çok mutluyum ve şaşkınım
)
ama inceledim kuşu yaşlı bir kuş ve çok fena ishal olmuş dışkısı beyaz ve çok sulu belki dışarıda kalmıştır ben ne yapmalıyım şu durumda bide ayakları çok koyu renk mor gibi gagasındada çok hafif çatlak var yaşlılıktan galiba? nasıl kediye falan yakalanmadı hayret confusedtw
ama inceledim kuşu yaşlı bir kuş ve çok fena ishal olmuş dışkısı beyaz ve çok sulu belki dışarıda kalmıştır ben ne yapmalıyım şu durumda bide ayakları çok koyu renk mor gibi gagasındada çok hafif çatlak var yaşlılıktan galiba? nasıl kediye falan yakalanmadı hayret confusedtw