BİR SORUM OLACAK HERKEZE...

Aytun

Takipçi Üyemiz
Adı
AYTUN
Soyadı
CETİNKAYA
benım 3 cift kusum var 2 cıftım daha yavru 1 cıftım ıse erıskın erıskınleri salma tarzı bır kafeste beslıyorum yem olarak sampıyon marka yem verıyorum kendımde yemıne nıjer tohumu katıyorum ayrıyetten sureklı yulafla karısik mama verıyorum aksam ustlerı ufak bır marul parcası ve suları hergun degısıyor.kafeste yuvalıkta var kalamar kemıgıde.her hafta sonuda haslanmıs yumurta verıyorum.cıftlesmelerı baska yapmam gereken varmı sızce

Aytun

Takipçi Üyemiz
Adı
AYTUN
Soyadı
CETİNKAYA
yanı ekstradan bırsey yapmam gerekıyormu eksıklerım neler

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
İki çift daha yavruymuş. Öbür çift zaten hazır olunca yumurtlar. Biraz sabır. Bol üretimler.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Var kuşları fazla rahatsız etmemeniz gerekiyor birde sabır. kuşlarla çok fazla oynarsanız rahatsız ederseniz kuşlar çiftleşmez kendilerini rahat hissettikleri zaman onlar gerisini halleder kolay gelsin :D

Aytun

Takipçi Üyemiz
Adı
AYTUN
Soyadı
CETİNKAYA
bılmıyorum dısı arasıra yuvalıga bakıyor fakat daha gırdıgını gormedım erkek kusum beslıyor antlasmaları iyı

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
aynan sadeve sabır ve fazla rahatsız etmemek gerek. bi de dişi ve erkek olduklarından emin misiniz

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Aytun ÇETİNKAYA' Alıntı:
o zaman fazla rahatsız etmeden sabırla 2-3 ay civarı bekle ,yinede yumurtlamazlarsa kuşları değiştirme yoluna gidebilirsin bazı kuşlar biribirini beğenmezler

Aytun

Takipçi Üyemiz
Adı
AYTUN
Soyadı
CETİNKAYA
tmm 2.3 ay bekliyim bakalım olmazsa degıstirim