bit sorunu acil

roccopos22

Yeni Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
kul
arkadaşlar yavrulu çiftimde bit var sizce napmalıyım nası engelliycem bu durumu
bir de nasıl kullanacağımı söylerseniz çok iyi olur 4 tane yavru var içinde 2 tanesi öldü nedenini yeni anladım acil arkadaşlar

metkuy

Uzman Üyemiz

ense damlası , kullanışı içinde yazar. Bu ilacın yanında halsiz yavruların bu ilacı alınca iyice sersemleşip güçsüz düşmemesi için antibiyotik içermeyen vitamin vermelisin.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
anne babada kafes ve yuvadada bit vardır anne babayada vilmettin damlat ayrıca yuva içine opigal keneson toz koyabilrsin 

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Geçmiş olsun. Bulabiliyorsanız Quiko ardap alın. Kullanımı çok kolay kuşların üzerine yada kafese değil bulundukları ortama parfüm gibi sıkıyorsunuz. Bulamazsanız Opigal-5 kullanın.

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
selamlar arkadaşlar bütün alternatif yöntemleri sıralamış. en kolay temin ettiğinizle tedavi edebilirsiniz. geçmiş olsun.

ikbal

Üyemiz
Adı
ikbal
Soyadı
kahraman
en etkılısı ardap  ama buralarda bulunması çok zor ben kulanıordum yarım tüpüm kaldı bakalım bitince ne yapacam uzun zamandırda yurt dışına cıkamıyorum bulan olursa haber versin alalım

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Geçmiş olsun, biçok yöntem tavsiye edilmiş umarım çözümü bulabilirsiniz.
Size bir hatırlatma yapmak isterim bu ürünler arasında en kolay bulabileceğiniz Avimec ama Avimec bazen yetişkin kuşlarda dahi halsizlik - uyku haligibi sorunlar yaratabiliyor. Yavrularda deneyecekseniz bu ihtimali unutmayın.