yılmaza ilave olarak detan sinekkıranYılmaz KURŞUN' Alıntı:Cahit bey, Ben Vilmectin, Opigal-5 ve çamaşır suyu kullanarak kurtulmuştum.
Vilmectin 20cc yaklaşık 10TL (Birde Eczaneden bir enjektör 30Kuruş)
Opigal-5 7TL
Çamaşır suyu beleş (evde vardır)..
Ardap Sprey daha zahmetsiz bir çalışma gerektirebilir fakat ben kullanmadım..
Çözümsüz değil, Lütfen endişelenmeyiniz..
Maşallah Yılmaz her şeyi yazmış.Helal olsun Yılmaz Meydan Larousse gibisin her bilgi mevcut.Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Bitlerle mücadele bitin türüne göre değişiklik gerektirir.
*Kırmızı kan emici (kene) ler
*Griler/Kuzey bitleri
Tüy yiyenler Tüy bitleri
Hepsinin var olduğunu düşünürsek;
İvermektin (Vilmektin yahut bir başka muadili) enseye bir damla
Opigal-5 tüy diplerine özellikle kanat altına ve yuvalık gibi ahşap yüzeylere
Kafes ve plastik kafes materyalleri için Vanodin (Dezenfektan) yahut Çamaşır suyu ile temizleme. Dezenfektan uygulamasından sonra kurulamanızı ve havalandırmanızı öneririm.
Bu işlemleri yaptıktan sonra 5. ve 9. gününde yine tekrar yapmanız gerekiyor.
Ardap Spreyde bir başka çözüm olabilir piyasa fiyatı yaklaşık 50TL dir. Orijinal olup-olduğundan emin olunuz..
Bitlerle mücadele zahmetli ve pahalı olabiliyor; Allah sabır versin diyorum..
şahin bey, kuşlar varken mı sıkıyorsun kafesin içine mi acabaŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Bitlere en iyi müdahale ilacı Quiko Ardap tır. Kullanımıda çok basit. Parfüm gibi üretimhanenin içine sıkıyorsunuz hiçbir sorun kalmıyor
Sadece bitler içinde değil birçok haşere içinde etkiliCAHİT' Alıntı:ilerlemiş bit durumunu bu şekilde çözüosa ardap.süper valla....
+1 bende onu kullanıyorum.Harika bir ilaçVOLTRAN' Alıntı:YILMAZ ARKADAŞIMINDA DEDİĞİ GİBİ OBİGAL-5 EN İYİSİ KULLANIRKEN DİKKAT ETMEN LAZIM YUVALIKLARA KUŞUN TÜYLERİNE HERYERDE KULLANABİLİRSİN VETERİNERLERDE BULUNUR
VOLTRAN' Alıntı:YILMAZ ARKADAŞIMINDA DEDİĞİ GİBİ OBİGAL-5 EN İYİSİ KULLANIRKEN DİKKAT ETMEN LAZIM YUVALIKLARA KUŞUN TÜYLERİNE HERYERDE KULLANABİLİRSİN VETERİNERLERDE BULUNUR