BLOTIC kullanımı

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Bugün veterinerden etkili bir bit ilacı almak istedim bana Blotıc ilacını verdi. Bunu heryere suya karıştır püskürt dedi. Kuşlara zarar vermekten korkuyorum. etkili bir ilaç olduğunu okudum. nasıl kullanmalıyım. Kullanan varsa kullanım şeklini yazarmısınız. 

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mehmet DEMİR' Alıntı:
Bugün veterinerden etkili bir bit ilacı almak istedim bana Blotıc ilacını verdi. Bunu heryere suya karıştır püskürt dedi. Kuşlara zarar vermekten korkuyorum. etkili bir ilaç olduğunu okudum. nasıl kullanmalıyım. Kullanan varsa kullanım şeklini yazarmısınız.
Peki veteriner belirtmedimi? ??? ???

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Ben bu ilacı veterinerlikte birçok köpeğe ve kediye uyguladım. Kene, bit, pire için uygulanır keinlikle çok etkilidir ve çok zehirlidir. En son bir terrier köpeğe uyguladım köpek kendini yalamasın diye elimle tutuyordum döndü elimi ısırdı, sonra kendini yalamaya başladı ne yazıkki engelleyemedik köpek zehirlendi istifra etti nefes almakta zorluk çekti ama toparladık. Kuş için fazla etkili olduğunu  düşünüyorum o ilaç ileri derece bir zehir kesinlikle koklanmaması yalanmaması gerekiyor. Sen kuşlara sıkacaksın onlar gagalarıyla tüylerini kaşıyacak derken kuşlarını ölü bulabilirsin. Ama dersenki ben kuşları 1-2 gün başka yere alacaım yuvalarına sıkacağım, o zaman yuvalarda bit pire hiçbişey kalmaz. 

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Mehmet abi yuvalarda veya kafeslerinde bit gördün mü yoksa ön hazırlık olsun diye mi, tedbir amaçlı mı ilaçlama yapıyorsun ?

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Bu ilaç tedbir amaçlı kullanılmaz. 2.5 litre suya blotic kapağıyla 3 kapak koycaksınız mehmet bey.

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Asel ÖZTEKİN' Alıntı:
Bu ilaç tedbir amaçlı kullanılmaz. 2.5 litre suya blotic kapağıyla 3 kapak koycaksınız mehmet bey.
Keşke bunu demek için Mehmet beyin yorumunu bekleseydik, belki de sırf tedbir amaçlı almıştır.  ;)  Kullanılmayacağını bende biliyorum  :)

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Mehmet abi tedbir amaçlı opical-5 toz ilacını önerebilirim. Blotıc Asel beyin de dediği gibi çok etkili, ağır bir ilaçtır. Tehlike yaratabilir, kokusu insanı bile öldürebilir.  ;) Opical-5 tozunu yuvaların içine dışına sürerseniz sorun olucağını sanmıyorum.

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Yavuz DENİZ' Alıntı:
Mehmet abi tedbir amaçlı opical-5 toz ilacını önerebilirim. Blotıc Asel beyin de dediği gibi çok etkili, ağır bir ilaçtır. Tehlike yaratabilir, kokusu insanı bile öldürebilir.  ;) Opical-5 tozunu yuvaların içine dışına sürerseniz sorun olucağını sanmıyorum.
Teşekkürler arkadaşlar opigal alayım. Ben bu ilacı geri vermeye çalışayım.

Tahir BAYAKI

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.tirepetshop.com
Adı
Tahir
Soyadı
BAYAKI
Mehmet bey ben blotic 3 yıldır kullanıyorum ,cam sil kutusuna kendi kapagıyla yarım kapak koyup direk kuşlara gelmeyecek şekilde ilaçlıyorum , ayaklarına gözlerine gelirse çok fazla kaşınıyorlar dikkat, yuvalarada opigal 5 kullanıyorum ayrıca, 3 haftada bir suluklarına 1 er damla baymec damlatıp 2 gün içiriyorum çok şükür herhangi bir sorun yok..

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Tahir BAYAKI' Alıntı:
Mehmet bey ben blotic 3 yıldır kullanıyorum ,cam sil kutusuna kendi kapagıyla yarım kapak koyup direk kuşlara gelmeyecek şekilde ilaçlıyorum , ayaklarına gözlerine gelirse çok fazla kaşınıyorlar dikkat, yuvalarada opigal 5 kullanıyorum ayrıca, 3 haftada bir suluklarına 1 er damla baymec damlatıp 2 gün içiriyorum çok şükür herhangi bir sorun yok..
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapayım ozaman. 

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
opical-5 yeterlidir.blotic kullanmadım ama opical-5 hep işimi  görmüştür.....

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Asel ÖZTEKİN' Alıntı:
2,5 litre suya 3 kapak çok fazla gelir, 1 veya 1 bucuk kapat yeterli...