Boğazına birşey takılmış gibi nefes almakta zorluk

Onur ÖZTEKÜN

Yeni Üyemiz
Merhaba muhabbet kuşumun boğazına birşey  takılıyor gibi çok sık olmasada gözlerini kapatarak yutkunmaya çalışır gibi boynunu bir ileri bir geri götürerek değişik bir ses çıkartıyor.Birşey takılmışta nefes alamıyor gibi oluyor.Normalde gayet sağlıklı ve canlı duruyor ama bu sorunu bir türlü geçmedi.Yardımcı olabilcek arkadaşların tavsiyelerine şiddetle ihtiyacım var.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Onur ÖZTEKİN' Alıntı:
Merhaba muhabbet kuşumun boğazına birşey  takılıyor gibi çok sık olmasada gözlerini kapatarak yutkunmaya çalışır gibi boynunu bir ileri bir geri götürerek değişik bir ses çıkartıyor.Birşey takılmışta nefes alamıyor gibi oluyor.Normalde gayet sağlıklı ve canlı duruyor ama bu sorunu bir türlü geçmedi.Yardımcı olabilcek arkadaşların tavsiyelerine şiddetle ihtiyacım var.
Bu benim gözlemime göre her kuşun yaptığı bir şey. Eğer hırıltı olursa o zaman boğazına bir şey takılmış demektir. Bu hareket normal.

Onur ÖZTEKÜN

Yeni Üyemiz
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Bu benim gözlemime göre her kuşun yaptığı bir şey. Eğer hırıltı olursa o zaman boğazına bir şey takılmış demektir. Bu hareket normal.
Umarım boğuluyor gizi gözükmesi tedirgin etti.Cevabınız için teşekkür ederim.

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
burnunu çekiyor olmasın
kafasını yukarı kaldırarak yutkunuyor gibi falan mı

Onur ÖZTEKÜN

Yeni Üyemiz
A.Recep YAMAN' Alıntı:
burnunu çekiyor olmasın
kafasını yukarı kaldırarak yutkunuyor gibi falan mı
Islık sesi gibi değişik bir sesle sarsılıyor resmen gözleri kapanıyor.Kafasını havaya doğru değilde ileriye doğru uzatıyor.Saniyeler sürüyor günde bir iki kere oluyor bazen hiç olmuyor.İlk defa karşılaştım işin içinden çıkamadım.