Boş yumurtalar...

melih35

Yeni Üyemiz
Adı
melih
Soyadı
bozkurt
Arkadaşlar selamlar,benim kuşların ilk kuluçkasıydı 20 gün kadar bekledim sonra kontrol ettim yumurtaların hepsi boş çıktı.ilk seferde boş çıkması doğal gibi yorumlar gördüm bu doğru mudur?ve yuvalığı çıkardım bir hafta sonra koymayı planlıyorum sizin görüşleriniz neler?şimdiden teşekkürler..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Evet ilk kuluçka boş geçebilir çiftlerin acemiliği yüzünden tekrar boş olursa erkeği değiştirmenizi tavsiye edrim.

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Öncelikle uyguladığınız bakımdan bahsederseniz daha sağlıklı yorum yapılabilir.  Ilk kuluçka olması sebebiyle boş çıkma ihtimali var evet ama; gerekli bakımı sağlıyorsanız ve diger kuluçkalarda da aynı durum yaşanırsa fertivit tarzı ilaçlar kullanabilirsiniz

melih35

Yeni Üyemiz
Adı
melih
Soyadı
bozkurt
Erkek konuşuştuğu için onu veremem.bakıma gelirsek kumu,maması,kalamarını eksik etmiyorum yalnız vitamin falan kullanmıyorum umarım acemiliklerinden olmuştur  :(

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Melih BOZKURT' Alıntı:
Erkek konuşuştuğu için onu veremem.bakıma gelirsek kumu,maması,kalamarını eksik etmiyorum yalnız vitamin falan kullanmıyorum umarım acemiliklerinden olmuştur  :(
Sitede uygun bakım yöntemleri ve mama tarifleri mevcut. Oncelikle iyi bakım önemli. Bence onlara bir bakın derim

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
İLK KULUÇKADA KUŞ TECRÜBESİZDİR. İKİNCİ KULUÇKASINDA DA BAK EĞER BOŞ İSE ERKEĞİ DEĞİŞTİRMENİ ÖNERİRİM

hamza kkuş

Takipçi Üyemiz
Adı
hamza
Soyadı
karakuş
konuşan yada daha önce evçileşmiş muhabbet kuşlarında döllenmede sıkıntı olduğunu  duymuştum .. sanırım sizin sorun erkekte..