Böyle Çiftleşme mi olur ? (VİDEOLU) Ne yapmam gerekiyor ?

Yuko14

Yeni Üyemiz
Adı
Yunus Emre
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli Hobidaşlar , Videodan da anlaşılacağı üzere erkek kuşum son derece kızgın dişi de öyle bana göre :D
Ama gel gelelim ki erkek kuşum son noktayı koyamıyor .Tecrübelerinize dayanarak yardımlarınızı bekliyorum.
İyi hobiler https://www.youtube.com/watch?v=xcPmMTiRL94

alperen_69

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Karadeniz
Kafes küçük tüneğin konumu yanlış kuyruk sallayacak mesafe yok , ama tecrübesi artınca olur

Yuko14

Yeni Üyemiz
Adı
Yunus Emre
Soyadı
ÖZTÜRK
Tüneği kafesin boyuna değil de enine yerleştirsem sorunu bir nebze de olsa çözmüş olurum o halde

Yuko14

Yeni Üyemiz
Adı
Yunus Emre
Soyadı
ÖZTÜRK
en kısa sürede daha büyük bi kafese geçicem inşallah teşekkürler

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Yunus Emre ÖZTÜRK' Alıntı:
Değerli Hobidaşlar , Videodan da anlaşılacağı üzere erkek kuşum son derece kızgın dişi de öyle bana göre :D
Ama gel gelelim ki erkek kuşum son noktayı koyamıyor .Tecrübelerinize dayanarak yardımlarınızı bekliyorum.
İyi hobiler https://www.youtube.com/watch?v=xcPmMTiRL94
Videonuz tam tipik tecrübesiz erkek videosu olmuş. Bekleyin yapılacak şey sadece vitamin takviyesi yapmak, mama vermek. Yumurtlasın dişi. Eğer boş çıkarsa 2. kuluçka da dolu olabilir.

Yuko14

Yeni Üyemiz
Adı
Yunus Emre
Soyadı
ÖZTÜRK
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Videonuz tam tipik tecrübesiz erkek videosu olmuş. Bekleyin yapılacak şey sadece vitamin takviyesi yapmak, mama vermek. Yumurtlasın dişi. Eğer boş çıkarsa 2. kuluçka da dolu olabilir.
Ayhan Abi ben seni youtube dan takip ediyordum .HATTA az önce son attığın videoyu izliyordum .Demek burda da varsın .Cevap verdiğin için teşekkür ederim abi .İnşallah senin aldığın o güzel yavrular gibi bize de öyle yavrular nasip olur. Vitamin olarak haftada 2 kere suluklarına SUPRAVİT katıyorum .Mama olarak da haşlanmış yumurta, etimek,havuç, bebek maması, bebe büsküvisi, mısır unu ve irmik karışımını kullanıyorum afiyetle yiyorlar (Haftada 2 kere )

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Arkadaşların çoğu cevapta belirtmiş zaten ama bende yazmak istedim.. Kafesi mutlaka büyütmen ve tünekleride biraz daha yüksekte kurman gerek. Kuyrukları sağa sola çarpmasını engellemelisin. Rahat etsin adam  C:)