Bravo 302 ve fiyatlar

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Merhaba arkadaşlar.
Kuşlarıma 2-2,5 ayda bir 5 kg olmak üzere bravo 302 yem alıyorum fakat; 2 ay önce 5 kg 13 TL+Kargo iken bugün, 25 TL+Kargo olmuş. 2 ay içinde nedir bu artış böyle? Ve ek olarak tavsiye edebileceğiniz başka bayiiler var mıdır?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Surekli beyaz degirmenden aliyordum.belirtmis oldugum fiyat onlardan alinma.eger 25 kg alirsam bana ortalama 10 ay yeter ve bu sure icerisinde bozulma olasiligi bulunmakta.

Levent ACAR' Alıntı:
Selam,
Beyaz değirmende 25kg 60TL Bravo B302

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
M.Ali KILINÇ' Alıntı:
Surekli beyaz degirmenden aliyordum.belirtmis oldugum fiyat onlardan alinma.eger 25 kg alirsam bana ortalama 10 ay yeter ve bu sure icerisinde bozulma olasiligi bulunmakta.
Bir damacana veya 5 litrelik şişelerin içini iyice yıkayıp hava almayacak şekilde saklayabilirseniz hiç bir sıkıntı olmuyor, ben 11 ayda bitirdiğim yemlerime hiç bir şekilde bozulma veya kurtlanma olmadı...

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Ahmet KARA.' Alıntı:
Bir damacana veya 5 litrelik şişelerin içini iyice yıkayıp hava almayacak şekilde saklayabilirseniz hiç bir sıkıntı olmuyor, ben 11 ayda bitirdiğim yemlerime hiç bir şekilde bozulma veya kurtlanma olmadı...
Bu durumda 25 kg lik düşünülebilir. Teşekkürler.

öztunc

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
öztunc
antalyada yasiyorsan kuscu huseyin var kaliteli yemleri var taze ben ordan alirim ak parti il binasinin arkasi her cesit marka yem bulunuyor

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Hüseyin ÖZTUNÇ.' Alıntı:
antalyada yasiyorsan kuscu huseyin var kaliteli yemleri var taze ben ordan alirim ak parti il binasinin arkasi her cesit marka yem bulunuyor
Tesekkurler.bi kisi daha soyledi gidip bakcam yarin.