bu enerji taşını kullanan varmı !!!!

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar bu taştan kullanan varmı enerji taşı  ben kullandıktan sonra birtakım sorunlar yaşamaya başladım sanki alerji yaptı sanırsam göz çevrelerindeki tüylerde dökülme var nedense kafese astığım taraftaki göz box kafesimin iki katında bu problem var

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
Allerji olabilir ama göz nezlesini de ihtimaller arasında düşünmende fayda var..Selamlar.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Cihan benzer bir sorun benim bir dişi kuşumda var.Eşinde bir sorun yok.O taşla alakası olduğunu sanmıyorum zira ben o taştan kullanmadığım halde bu sorun oluştu.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ilker ERTÜRK' Alıntı:
BENDE GICIKLANDIM ŞİMDİ EN AZ YAVRU YUMURTA YAPAN YİRMİ TAKIM BOZDUM ÖLENLERDE OLDU
ilker ustam sen petshop sahibisin sanırsam bu taş hakkında bilgin tecrüben fikrin nedir ? pembe renkli yeşil tel saplı enerji taşıymış yani normal alçıdan yapılan gaga taşından değil kuşlar kafası kaşınınca bu taşa sürtüükleri için alerji yaptı sanırsam :(

zaferk66

Yeni Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
kılıç
cİHAN BEYY SORUNUN TAŞ İLE FALAN ALAKASI  YOKK BU SORUNU BEN YAKLAŞIK 2 AYDAN BEİİ YAŞIORUMM İLK BAŞLARDA MEVSİME BAGLAMISTIMM  PROBLEMİİ FAKATT MEVSİMM DÖNMESİNE RAGMENN PROBLEMM GEÇMEDİİİ HALA UGRASIORUMM VE PROBLEMİN SUAN ÖNLEMİNİ ALMAYA BASLADIM FORUMDAN Bİ ARKADAŞIN YARDIMI İLEE KUSUN GÖZLERİ ETRAFINAA TERAMİSİN İSİMLİ İLAÇTAN SÜRÜORUMM KUŞLARIN CERELERİNDEDE AKINTI VARSA ORAYADA UYGULUORUM 1HAFTA İÇİNDE GEÇİOO GÖZLEMLERİME GÖRE BU RAHATSIZLIK GENELDE DİŞİLER OLUOO KOLAY GELSİNN NE  DİİMM

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Witten Molen İYOTLU enerji blogu sanırım o fotoda ki. Ben kullanıyorum. Kuşum maşallah yarısını bitirdi. 3 ay falan oldu. Hiç bir sorun yaşamadım. Sizin kinde ne oldu bilmiyorum.