buğday çimlendirme

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
merhaba arkadaslar. bugday çimlendirmeyi okudum yaptım kuslara verdm ama cok ilgisizler. kendi yedikleri yemdende koydum içine. beklemelimiyim yada yemlikleri cıkartayımmı sadece bugdayı bırakıp. birde sularına vitaform katıyorum. ek bir vitamin daha katmam gerekir mi ?

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Oğuzhan bey,
Dilimizde tüy bitti anlatana kadar.N'olur kusuruma bakmayın.Vitaform sağlıklı kuşa verilmeeeeezzzz.Antibiyotiktir.Sağlam kuşu hasta eder.Üremeye en ufak katkısı yoktur.

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
ben yeni üyeyim hersei sormak istemiom ama malum cok fazla konu var herseyde tek tek okunmuo vitaform vermiorm o zman tskkrler :) siz k bakmayn

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ BUĞDAY ÇİMLENDİRME YADA BAŞKA DEĞİŞİK YEME GEÇECEĞİNDE YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTIRARAK VERECEKSİN NEMİL BİR YEMİN İÇERİSİNE NARMAL KUM DARI SARI BEYAZ KANARYA YEMİ TABİR EDİLEN ASPUR ANA YEMİDİR BUNLAR KATILMAZ KATILSADA MUHABBETLER TARAFINDAN RAĞBET GÖRÜLMEZ KAFANA TAKILAN NE VARSA İLK BAŞTA SİTEDE ARA BUL OKU KAFANA YATMAZSA KONU AÇABİLİRSİN SLM BURASI PAYLAŞIM SİTESİ

aydın tosya

Takipçi Üyemiz
çimlendirme yada mama yada ne olursa yemediklerinde ilk olarak alışmadıklarından yadırgayabilirler ama sen mutlak düzenli olarak planlı önlerine koy bir zaman sonra önlerine koyduğun gıdanın kokusuna alışacaklar ve zamanla yemeğe başlayacaklardır. bu işin temeli sabır.

Kara Erbay

Uzman Üyemiz
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
Oğuzhan bey,
Dilimizde tüy bitti anlatana kadar.N'olur kusuruma bakmayın.Vitaform sağlıklı kuşa verilmeeeeezzzz.Antibiyotiktir.Sağlam kuşu hasta eder.Üremeye en ufak katkısı yoktur.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Oğuzhan TAKUÇİN' Alıntı:
ben yeni üyeyim hersei sormak istemiom ama malum cok fazla konu var herseyde tek tek okunmuo vitaform vermiorm o zman tskkrler :) siz k bakmayn
Oğuzhan bey,
Aydın bey gerekli cevabı vermiş.
Okumak elbette zor gelebilir.Sıkılmadan konu açınki bu şekilde yanlışlardan dönelim.
Saygılar...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
4 çift jumbom buğdayı silipo süpürürler 1 çift vardı biraz yadırgıyorlardı tabi kuşları yeni almıştım onlarda 2-3 gündür tam gaz buğdayı silip süpürdüler buğdayı galiba yemeyen kuş çok nadirdir

oze2323

Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
takuçin
yediler zaten ya bende bekledim baya dediginiz gibi iş sabırda bitiyo. tertemiz ettiler yemligi