Bugün Akkuş Üretimin Ziyaretçisiydik

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
yavuz alptekin' Alıntı:
ne ararsan var hay maşallah ALLAH muhabbetinizi arttırsın bende bugün bekliyorumda yılmaz bana gelecek diye bekle bekle dur meğerse mangala gitmişler alacağınız olsun yazdım bunu bi kenera en başta selahattin abi :D :D
Yavuz çok kalabalık oldumu bana et kalmıyor  :D :D :-[yılmazda trene son anda yetişti

Ögür ATEŞ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
ATEŞ
Cidden super bır yer ya Erhan abıyle feshanede tanısmıstık cok ıyı bırı zaten:) ınsallah bı gun bende zıyaretıne gıdıcem

haşimm

Yeni Üyemiz
Adı
Haşim
Soyadı
Demircioglu
HEPİNİZİ BEKLERİZ GERÇİ BU GÜN OLMADI İSTEDİYİMİZ SELAHATTİN ABİ SÜPRİZ YAPTI AMA İNŞALLAH BİR DAHA BİR GÜN ÖNCEDEN HABER VERİR DE DAHA GÜZEL OLUR SOHBET ÖNERİLER FALAN SELAHATTİN ABİ VE DİYER ARKADAŞLARIN AYAGINA SAGLIK GELDİLER MUTLU OLDUK TEŞEKKÜRLER)))) :) :) :)

Ögür ATEŞ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
ATEŞ
Erhan abıye selamlar :) haşim abi şimdi sen benı tanımazsın ama görsen hatırlarsın :) feshaneden :D bende kesin gelıcem allahın ıznıyle erhan abı mutlaka gel gör demıstı :)

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Maşallah. Çok güzel görüntüler. Geçen günde yılmaz Abi ile Yavuz abi bursaya geldiler ama görüşemedik. İnşallah en kısa zamanda herkezle görüşüp tanışmak dileği ile.. Selahattin Abinin oldugu yerde mangal olmadan olmuyor sanırım...  :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşaallah Haşim bey yok yok denilecek bir üretimhaneniz var.

E

elaziz2316

Guest
yavuz alptekin' Alıntı:
selahattin abiye sorarsan perhizdeyim diyor :D :D
  :D  :D  :D  :D  bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Selahattin abi, sana perhizi tavsiye eden ya bu işlerden anlamıyor, ya da biz yanlış biliyoruz. Bence sen doktor yerine et yemeklerinden iyi anlayan birisinden perhiz önerisi almışsın.

Hayırlı üretimler olsun. Ne güzel herşey var.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
MAŞALLAH YOK YOK YAVUZ DÜN BENDE İSTANBULDAYDIM BİLİYORSUN SELAHATTİN ABİ ETLERİ KAÇIRIYOR MİDEYE :D :D :D :D :D

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Akkuş üretimde bir ben yokum ;D Maşallah herşey var.Çok güzel bir yer ve çok güzel fotoğraflar.Çaylar, kurupastalar, mangallar da çok güzel ;D  Bizlere  böyle güzel yerleri tanıttığınız içinde ayrıca teşekkürler......

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Maşallah çok güzel bir üretimhaneniz var, Allah nazarlardan korusun. Şu sormak istiyorum Okadar işi kaç kişi yapıyor? Hepsi ayrı ayrı ilgi isteyen kuşlar. Birde üretim hanelerde kullanılan bir bilgisayar programı varmı çünkü sayı ve çeşit çok akılda tutulması imkansız

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Paylaşım için çok teşekkürler.
Üretici arkadaşlara bol ve sağlıklı yavrular dilerim.
Mangal da süper olmuş Selahattin Abi  :)

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
abi bu ara döet bir cephede mücadele veriyorsun gördüğüme göre iyi beslenmen lazım.