BÜTÜN KUŞÇULARIN BİLMESİ GEREKENLER

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
burada hocamızı dinleyelim  spiker bayanı değil  ben tartışmaya girmeyeceğim  ortada yanlış bir şeyde göremedim yanlış bir kelimede bir idaada göremedim  neyse bunların yeri bu site değil zaten  kimse verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı kusra bakmasın 

ben KEMAL ABİYE KUŞLAR ADINA YAPMIŞ OLDUĞU PAYLAŞIM ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

KONUNUN ÖTEKİ BOYUTUNU İSE  ANLAMAK VEYA ANLAYAMAMAK  ALLAH IN NASİBİNDENDİR  ALLAH NASİP ETMEDİKÇE HİÇBİRŞEY OLMAZ ANLAŞILMAZ KİMSELER ANLAYAMAZ  ....  HAYIRLI FORUMLAR HERKESE

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN

Charles DARWIN in ki sadece bir teoriydi. Allah bilir; Darwin bile kendi teorisini Harun YAHYA nın önemseyeceği kadar önemsemedi.

Harun YAHYA dilerse bilim editörlüğü de yapabilir ama lütfen artık Darwin le ve Evrim Teorisiyle uğraşmasın. Kitaplarınız satılmıyor sayın YAHYA..

Her kulvarda başarı, bilgi ve saygınlık için öncelikle eğitim gerekir.
Bu eğitim ki, alınan diplomayla sınırlı kal(a)maz bilimsel gerçeklere değer verir, saygı duyar, yeni teoriler üzerine kafa yorar. Bunu da yapacak kişiler magazinsel çalışan hocalar değil, akademik çalışan ilahiyatçılardır. 

Ayrıca, okumasını bilen, okuduğunu anlayan her kişi, 4 kitabı okuduğunda kainatın ve yaratanın gerçeklerini benimser ve ne hocaya, ne de hacıya ihtiyaç duyar.