cam ahsabi kemirmemesi icin

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
sayin ustalar cam ahsam icerikli bir kafesde kusun kafesi kemirmemesi icin veya kemirmeyi azaltirabilecegim bisey varmi

kafesi verniklemek boyamam boya yapar gibi herhangi bir madde surmek vs seklinde

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
hakan bey vernik felan sürmeyin
genelde mubişlerde ahşap kafes uygun olmaz.
sizin bahsettiğiniz bambu kafes için sordunuz sanırım??
resim felan yok değilmi?

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
yoktur mert bey

tel kafes gibi yapacagim ara telleri babu olacak 3mm kalinliginda aralarindaki bosluk 1.3 - 1.4cm civarinda
sadece kolonlari 10x10 mm kalinliginda cam agaci olacak  eninde sonunda kemirecektir ancak geciktirme sansim varsa denemek isterim.
yumurtadan cikan yavrularimdan 1 tanesini ogluma ayiracam guzel zarif el emegi bir kafes yapcem hatta yapiyorum bitince resmini koyacagim
kafesi ev icerisinde kullanacagiz gunun 23 saati kafesin kapisi acik olacak zaten

kolay gelsin herkese

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Mert AYDIN' Alıntı:
hakan bey vernik felan sürmeyin
genelde mubişlerde ahşap kafes uygun olmaz.
sizin bahsettiğiniz bambu kafes için sordunuz sanırım??
resim felan yok değilmi?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
yoktur mert bey

tel kafes gibi yapacagim ara telleri babu olacak 3mm kalinliginda aralarindaki bosluk 1.3 - 1.4cm civarinda
sadece kolonlari 10x10 mm kalinliginda cam agaci olacak  eninde sonunda kemirecektir ancak geciktirme sansim varsa denemek isterim.
yumurtadan cikan yavrularimdan 1 tanesini ogluma ayiracam guzel zarif el emegi bir kafes yapcem hatta yapiyorum bitince resmini koyacagim
kafesi ev icerisinde kullanacagiz gunun 23 saati kafesin kapisi acik olacak zaten

kolay gelsin herkese
anladım
valla merakla kafesin bitmiş resmini bekliyorum..

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Ahşap içerikli bir kafes her halukarda kemirilecektir zaten zararlı kimyasallar kuşlar için pek iyi olmaz tabikide