Çarpık bacak mı?

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Arkadaşlar, merhabalar tekrar. Sizi sorularımla sıkıyorum sanırım ama acemiliğime verin. Aşağıda videosu olan yavrum 10 günlük. (25 mayıs yumurtadan çıkış tarihi) Bu yavru çarpık bacak mı acaba? Yoksa herhangi bir sorun görünmüyor mu? yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler. Arkaplandaki sesler eşim ve benim :D kusura bakmayınız :D
Muhabbet Kuşu

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Aşırı derecede değil ama başlamış. Yuvalık biraz kaygan, büyük ihtimalle bu yüzden başlamış. Çarpık bacak tedavisi forumda mevcut bir bak istersen Erdi abi..

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Aşırı derecede değil ama başlamış. Yuvalık biraz kaygan, büyük ihtimalle bu yüzden başlamış. Çarpık bacak tedavisi forumda mevcut bir bak istersen Erdi abi..
kardeşim çok teşekkür ederim. her soruma yetişiyorsun. yaşının iki katı yaşım var ama yaşının iki katı benden bilgi fazlan var :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yok abi belki hayvanlar konusunda evet ama diğer her konu hakkında benden bilgilisin. Benim çocukluktan beri gelen hayvan sevgim yüzünden bu kadar bilgim var hayvanlarla ilgili. Senin de özel bir ilgi alanın vardı mutlaka.

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
teşekkür ederim kardeşim. sence sünger tedavisine başlamalı mıyım? ya da yuvalığa talaş ekleyip kayganlığını mı azaltmalıyım yuvalığın?
Bu arada yuvalığın folluğu var, yavru o kısımda duruyor. Videoyu çektiğim yer yuvalığın düz kısmı. Folluğa doğru hafif bir eğim var folluğa doğru. (> bu işaretin üst çizgisi gibi) o yüzden yavru kayıyor olabilir.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhaba elinizde görünce çarpık bacak deil izlenimi aldım folluğun içine koyunca ayakları doğal olarak kaydığından alğılayamadım ama çarpık bacakta yavrunun ayakları kaymayacak bir zemine bıraktığınızda ayakları sağa ve sola açılıp kuş göğsü üzerinde sürünüyorsa çarpık bacaktır..ayakları üzerindeyse sorun yoktur zaten bu tedavide sünger metodunu kullanın ayaklarından çok çıkıyor anada açılıp kapanan bilezik kullanıyorum....geçmiş olsun

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
benim 2. videodaki bakışıma göre çarpık bacak deil...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Evet abi diğer abilerimin dediği gibi 2 videoya bakılırsa çarpık bacak yok. Yuva altlığı aşırı kaygan ki ilk videoda öyle gözükmüş. Talaş eklemezsen gerçekten çarpık bacak olabilir.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Kemikleri esnek $imdilik, fakat carpik gibi 1 durum gözükmüyor, yer oyuk olsun, düz olsun, bu hale geldiya, ... cogu ciktiginda eziliyor Anne ve yumurtalarin arasinda  ;)

Hayrini görürsünüz in$allah

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
arkadaşlar çok teşekkürler hepinize, talaş ekledim :)

yağız yağcı

Üyemiz
Adı
YAĞIZ
Soyadı
YAĞCI
Bencede pek yok gibi talas ilavesi yeterli olur kendimden biliyorum baya belli ediyor resimdeki benim yavrunun birisi 2 tanede sorun vardi 1 ini sünger tedavisiyle duzeletiim ise yariyor ;) . Ve en son hali ama diger duzelmeyen yavru malesef öldü:(