ebubünyamin Uzman Üyemiz Katılım 1 Ara 2011 Mesajlar 709 Konum Konya Adı Abdullah Soyadı Ademoğlu 28 Ağu 2012 #1 İshal için elimde mevcut olan CESAMOLİN isimli ilacı kullanacağım, ancak dozu nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi.
İshal için elimde mevcut olan CESAMOLİN isimli ilacı kullanacağım, ancak dozu nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi.
ebubünyamin Uzman Üyemiz Katılım 1 Ara 2011 Mesajlar 709 Konum Konya Adı Abdullah Soyadı Ademoğlu 28 Ağu 2012 #2 Bilen yok mu ?
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 28 Ağu 2012 #3 Adem bey bu ilacı daha önce hiç kullanmadım...Kusura bakma yardımcı olamıyorum...
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 28 Ağu 2012 #4 Ama diger ilaçlarda oldugu gibi suluguna 1-2 damlanın zararı olacagını zennetmem...
A ALÜ ÜNAL Uzman Üyemiz Katılım 1 Şub 2012 Mesajlar 325 Konum izmir Adı ali Soyadı ünal 28 Ağu 2012 #5 Abi o ilacı sana verirken neye nekadar atacağını söyledim yanlış söylediğimi zannediyorsun galiba
ebubünyamin Uzman Üyemiz Katılım 1 Ara 2011 Mesajlar 709 Konum Konya Adı Abdullah Soyadı Ademoğlu 28 Ağu 2012 #6 Ali ÜNAL' Alıntı: Abi o ilacı sana verirken neye nekadar atacağını söyledim yanlış söylediğimi zannediyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... Hayır öyle zannetmiyorum. Sen söylerken kafam başka yerdeydi sanırım, dediğini anlamamışım.
Ali ÜNAL' Alıntı: Abi o ilacı sana verirken neye nekadar atacağını söyledim yanlış söylediğimi zannediyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... Hayır öyle zannetmiyorum. Sen söylerken kafam başka yerdeydi sanırım, dediğini anlamamışım.