Çift kuş değişimi

ebayir

Üyemiz
Adı
ENES
Soyadı
BAYIR
Merhabalar 4 ay önce üretim haneden aldığım yumurtalı çiftim ( kuşta yumurta vardı evde kafese yumurtladi) 4 aylik tüm denemelerime rağmen halen yumurtlamadı ayırma yöntemi denedim mama takviyesi yaptım vitamin verdim kızıştırıcı yem verdim bırakın yumurtlamayı yuvaya bile girmedi girmeyi de geçtim kafasını bile sokmadı birde kuşlar çok korkak suluklarını bile değişirken kafeste kıyamet kopuyor yumurta alsam bile herhalde büyük bir ihtimalle kıracaklar acayip stres yapıyorlar bu kuşları değişmeyi düşünüyorum siz benim yerimde olsa idiniz ne yapardınız ?

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aceylan11

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
CEYLAN
Kuşlar salma ya alışmış ise mutlaka yadirgar bende aynı sorunu yaşadım. En iyisi yavru alıp beslemek...

ebayir

Üyemiz
Adı
ENES
Soyadı
BAYIR
Ahmet CEYLAN' Alıntı:
Kuşlar salma ya alışmış ise mutlaka yadirgar bende aynı sorunu yaşadım. En iyisi yavru alıp beslemek...
Biri ile görüştüm değişim için takassiz yerli spangle erkek ve çek kırması dişiye 200 TL istedi kuşlar ele alışkın di üretim hanede olmasına rağmen fiyat nasıl sizce

ebayir

Üyemiz
Adı
ENES
Soyadı
BAYIR
bende aynı şeyi düşündüm kuş yerli olmasa sıkıntı yok ama bildiğin yerli serçe kadar ==)

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Muhabbet kuşları sürü psikolojisiyle hareket eden kuşlardır. Nasıl bir yavruyu ilk defa eve getirdiğimiz de yalnızlık çekip suskun oluyorsa sürüsünden ayrılmış çift içinde aynısı geçerlidir. Kimi çift aldırmaz kimi çift bunu sorun edebilir. Alabiliyorsanız bir iki çift yerli alın boylece tekrar sürü gibi hissedeceklerdir. Takas düşünüyorsanız da mümkünse evde 1 2 çift ile üretim yapanları bulmaya çalışın kuşlar alışkın olsun yalnızlığa.

ebayir

Üyemiz
Adı
ENES
Soyadı
BAYIR
Hakan YAMAN' Alıntı:
Muhabbet kuşları sürü psikolojisiyle hareket eden kuşlardır. Nasıl bir yavruyu ilk defa eve getirdiğimiz de yalnızlık çekip suskun oluyorsa sürüsünden ayrılmış çift içinde aynısı geçerlidir. Kimi çift aldırmaz kimi çift bunu sorun edebilir. Alabiliyorsanız bir iki çift yerli alın boylece tekrar sürü gibi hissedeceklerdir. Takas düşünüyorsanız da mümkünse evde 1 2 çift ile üretim yapanları bulmaya çalışın kuşlar alışkın olsun yalnızlığa.
Teşekkür ederim

Caner1806

Üyemiz
Adı
caner
Soyadı
çetin
benim ilk çiftim de üretimhaneden gelme idi alırken yumurtası bile vardı ancak üretimhaneden gelen kuşlarda ortama alışması ve yuvalığa girip yumurtlaması biraz sabır gerektiriyor ben 6 ay beklemem sonucunda çiftimden yavru alabildim.

ebayir

Üyemiz
Adı
ENES
Soyadı
BAYIR
Caner ÇETİN' Alıntı:
benim ilk çiftim de üretimhaneden gelme idi alırken yumurtası bile vardı ancak üretimhaneden gelen kuşlarda ortama alışması ve yuvalığa girip yumurtlaması biraz sabır gerektiriyor ben 6 ay beklemem sonucunda çiftimden yavru alabildim.
Kuşlar renk olarak güzel yoksa bı dakika beklemeyecegim. Güzel renk yavruları olur diye sabır ediyorum biraz daha sabredelim o zaman