Çift Muhabbet Kuşlarım Kavga Ediyor!!!

m.alkap

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
aLkap
Merhaba ArkadaşLar..
Çift Muhabbet Kuşumdan Biri Eşi İle Kavga ediyor ve aşagı atıyor.. bunu sebebi ne ola bilir şimdiden tşkr ederim iyi forumlar

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Erkek kuşunun kızışmış ve çiftleşmek istiyor olabilir. Fakat dişi hazır değilse çiftleşmek istemiyordur. Benim tavsiyem dişi kuşu ayırmak olur. bir süre dinlendirip ve iyi bakım uygulayıp (yemine nijer atıp) tekrar erkeğin olduğu kafese atmaktır.

m.alkap

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
aLkap
ikiside aynı kafesde nijer dediğimiz kızıştırıcı oluyor dimi eğer oysa veriyorum gayet iyi bakıyorum gagasını etrafı et gibi oluyor yavaş yavaş elimde boş bir kafes olmadıgı için ayırma imkanım şuan için çok.. genede tavsiyeni dikkatte alıpda çarşıya indigimde ikinci bir kafesde daha alacagım..

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Her kuşun ergenlik dönemi farklılık gösterir.Ya erkek hazırdır dişi hazır değildir.Yada tam tersi o yüzden çoklu seçenekleri değerlendirmek gerekir.Yani iki hazır kuşu eşe atmak en doğrusudur.Eğere renk ve tarz yavru almak istiyorsanız her ikisinin de hazır hale gelmesini beklemeniz bunu da ayrı kafes ya da salmalar da gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
Bence resim ya da bir görüntü kaydı ekleseniz daha net cevap alabilirsiniz.

m.alkap

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
aLkap
Daha Önceden Kavga Filan Etmiyorlardir hatta birbirileri ile gayet hoş ilgileniyordu birbirilerine yem temizlik bakımlarını yapıyorlardı.. en kısa zamanda hem video hemde resim olarak döneceğim şu anda elimde o imkan yok ne yazıkkı ama eski resimleri var genede atayım olmazsa çekmek için cihaz felan bulursam yenilerim.. http://imageshack.us/photo/my-images/856/1003444.jpg/
http://imageshack.us/f/845/1003443w.jpg/ umarım iş görür ilginiz alakanız için çok sağol :)