çift sorunu

dilmeh

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
yenidoğan
arkadaşlar merhaba 2 ay oldu dişi mubişimi alalı ve yuvalığa hiç baktığı yok gece olunca kafese tutunup uyuyolar erkek acaba neden bi sorun olduğuna eminim ama sizin gibi ustalara sormadan olmaz..

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Öncelikle siteye hoşgeldin. 2 ay oldu demişin biraz daha sabret. Olmazsa eş değişikliğe gidersin.

dilmeh

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
yenidoğan
sabrederim ama böyle kafese tırmanıp uyuyolar ya acayip sinir oluyorum  :) hoş bulduk

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Benimde dişi olan kafes tellerine tırmanıp uyuyor bu sorun mu acaba ? Her ikiside yavru çekoslovak cinsi.. 3-3.5 aylık oldular.. 1 aylıkken aldım her ikisinide.. Acaba eş tutarlar mı ? Anlaşmaları felan gayet iyi.. Arada sırada bir hırçınlıkları oluyor ama nadir..

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
arkadaşlar kuşlar karanlık ortama geçtiklerinde kafesin tellerine tırmanırlar. bazı kuşlarda böyledir. bu sornu çözmek için kafesi yüksek tarafına tünek koymanız gerekmektedir. kuşların tellere asıldığı yere yakın bir yere tünek koyarsanız daha iyi olur .

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Berkan ŞENOL' Alıntı:
arkadaşlar kuşlar karanlık ortama geçtiklerinde kafesin tellerine tırmanırlar. bazı kuşlarda böyledir. bu sornu çözmek için kafesi yüksek tarafına tünek koymanız gerekmektedir. kuşların tellere asıldığı yere yakın bir yere tünek koyarsanız daha iyi olur .
BUTUN KUŞLARDA GÖRULEN BİR DURUMDUR ANCAK KUŞTA STRES YOKSA NORMAL DEĞİL YER DEĞİŞİKLİĞİ YABANCI HAŞARATTAN DOLAYI  TEDİRGİNLİĞİNDEN YUVAYI YADA KAFESİ VEYA ORTAMI HOŞUNA GİTMEMİŞTİR DENEYEREK VAZ GEÇECEKLERDİR SLM

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
yuvalığa ilgi duymuyorsa yuvalığı on günlüğüne yuvadan uzaklaştırın.tırmaanarak uyuma ise kuşların çoğunda görülür sebeplerinden biri gece gürültülü tv ortamı gibi bir yerde uyuyor olmalarıdır.

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
bu soruna sabır en güzel cevap ama zamanında bende senin gibi olduğumdan sana sabır demiyorum güvendiğin biri varsa git hazır olan eşlerden al yoksa hasta oluyorsun bende öle oldu sağolsun bi arkadaşım hazır eşi sattıda beni kurtardı.