Çiftim yumurtaladı ve bir kaç sorum olacak?

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KAYMAKÇI KARDEŞ HAYIRLISI OLSUN GÜZEL BİR ŞEY  YUMURTALARI İŞARETLERSEN 6 GÜN BİLİYORUM LAMBA İLE KONT EDİLİP DÖLLÜ OLUP OLMADIĞI ÇIKIYORMUŞ SÜBYE KSMİĞİ AS KALSİYUM İHTİYACI YUMURTADA ÇOK OLACAK YUMURTADA KUVVETLİ YERSE NEYE ALIŞIKSA DEVAM ET KAFESİN YERİ İLE OYNAMA FAZLADA İLGİLENME  TÜNEKLERİN SAĞLAM OLSUN SALLANMASIN  YUMURTALAR DÖLSÜZ ÇIKAR  SLM

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Oğuz Koray kardeşim,
    Dişi kuşuna tebrikler; belli ki yumurtalarına çok düşkün, kuluçkasıyla çok ilgili. Yumurtaları işaretlemenin tabii ki faydaları olabilir fakat işaretleyemezsende yapılacaklarla riske girmeye değmez.
    Boy boy yavruları olsun dilerim..

motifcan

Uzman Üyemiz
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
aykutsüzer' Alıntı:
sabrın sonu selamettir.
bol yavru alırsın inşallah.
ilker ERTÜRK' Alıntı:
hayırlı olsun bol bol yavrular alırsın inşallah
Teşekkür ederim :)...
kemal akbulut' Alıntı:
KAYMAKÇI KARDEŞ HAYIRLISI OLSUN GÜZEL BİR ŞEY  YUMURTALARI İŞARETLERSEN 6 GÜN BİLİYORUM LAMBA İLE KONT EDİLİP DÖLLÜ OLUP OLMADIĞI ÇIKIYORMUŞ SÜBYE KSMİĞİ AS KALSİYUM İHTİYACI YUMURTADA ÇOK OLACAK YUMURTADA KUVVETLİ YERSE NEYE ALIŞIKSA DEVAM ET KAFESİN YERİ İLE OYNAMA FAZLADA İLGİLENME  TÜNEKLERİN SAĞLAM OLSUN SALLANMASIN  YUMURTALAR DÖLSÜZ ÇIKAR  SLM
Kemal abi herşey sabit ve fazla ilgilenmiyorum teşekkür ederim :)..
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Oğuz Koray kardeşim,
    Dişi kuşuna tebrikler; belli ki yumurtalarına çok düşkün, kuluçkasıyla çok ilgili. Yumurtaları işaretlemenin tabii ki faydaları olabilir fakat işaretleyemezsende yapılacaklarla riske girmeye değmez.
    Boy boy yavruları olsun dilerim..
İşaretlememeye karar verdim riske girmek istemıyorum teşekkür ederim Yılmaz abi :)...

motifcan

Uzman Üyemiz
Kuşlar genellikle ortalama 8 yumurta yapar diye biliyorum ama benimkisi 3. yumurtayı yaptı bi daha yapmadı dün normalde 5. yumurtayı yapması gerekiyordu ama çiftleştikleri halde yapmadı neden olabilir? birde talaş aldım koyacam nasıl koymalıyım yada yavrular cıkınca mı koyayım?

motifcan

Uzman Üyemiz
Bugün itibariyle ilk yavru cıkmıstır :)..
Ama anlayamadıgım neden 3 yumurta yapmıs olabilir yanlıs bişey yapmıs olabilirmiyim. :(