ciftleşme sorunu

abdurrahman vural

Yeni Üyemiz
herkese merhaba, dişi kuşum erkek yanına geldiğinde kuyruk kaldırıyor ama erkek sadece tek ayagını üstüne koyuyor ve henüz çiftleşmediler. sizce bunun sebebi nedir? birde kuşlarım kızışmış olmasına ragmen diş henüz yuvaga girmedi.

irsadkircil

Üyemiz
Adı
İrşad
Soyadı
KIRÇIL
dişi hazırlık yapmadığı için olabilir. ayrıca yumurta maması ve normal yumurta veriniz.  bir yerlerde eksiklik var o yüzden olmuyordur gözden geçir durumu

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Abdurrahman VURAL' Alıntı:
herkese merhaba, dişi kuşum erkek yanına geldiğinde kuyruk kaldırıyor ama erkek sadece tek ayagını üstüne koyuyor ve henüz çiftleşmediler. sizce bunun sebebi nedir? birde kuşlarım kızışmış olmasına ragmen diş henüz yuvaga girmedi.
dişi hazırsa gerisi kolaydır . bazı kuşlar çiftleşmeden yuvayı düzenler bazılarıda çiftleştikten sonra. siz  görmediğinizde elbet çiftleşmiştir onlar  smileki sabredin yeterki  :-\

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
Erkek kuşunda acemi yani yavru kızması olabilir ama dişin hazırsa erkekten kaçmıyorsa çokk yakında eşleşirler

abdurrahman vural

Yeni Üyemiz
dişi kaçmıyor ve sürekli erkek kuşuşun yanına gidip kuyrugunu kaldırıyor :D
erkek tek ayagını atıyor ama sanırım korkuyor çünkü buzamana kadar nezaman bunu yapmayı denese dişi kızıyordu smileki benim en çok merak ettiğim dişi kuşumu yuvasına girerken hiç görmedim

Utku SAYÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Utku
Soyadı
Sayın
Abdurrahman VURAL' Alıntı:
dişi kaçmıyor ve sürekli erkek kuşuşun yanına gidip kuyrugunu kaldırıyor :D
erkek tek ayagını atıyor ama sanırım korkuyor çünkü buzamana kadar nezaman bunu yapmayı denese dişi kızıyordu smileki benim en çok merak ettiğim dişi kuşumu yuvasına girerken hiç görmedim
Dişi kuşunuz zamanı gelince yuvada girer , erkek kuş üstünede biner :DDD tekerleme yaptım sizin için :))