B byleven Takipçi Üyemiz Katılım 2 Nis 2016 Mesajlar 113 Adı Levent Soyadı ACAR 15 Nis 2016 #1 erkek muhabbet dişinin üzerine çıkıyor dişi erkeğin dönüp ayağını ısırıyor sizce sebep nedir defalarca gördüm böle sonrada dişi altından cıkıp kaçıyor
erkek muhabbet dişinin üzerine çıkıyor dişi erkeğin dönüp ayağını ısırıyor sizce sebep nedir defalarca gördüm böle sonrada dişi altından cıkıp kaçıyor
Ö özcanduman Site Moderatörü Katılım 19 Şub 2015 Mesajlar 1,837 Konum Ankara Adı Özcan Soyadı Duman 15 Nis 2016 #2 Levent Bey, Tek birşey aklıma geliyor oda dişinin daha hazır olmadığı.. Hazır olduğunda zaten dişi kuyruğu kaldırıp ve adeta gel der... Saygılar...
Levent Bey, Tek birşey aklıma geliyor oda dişinin daha hazır olmadığı.. Hazır olduğunda zaten dişi kuyruğu kaldırıp ve adeta gel der... Saygılar...
K Kemalgir Takipçi Üyemiz Katılım 4 Nis 2016 Mesajlar 138 Konum Beylikdüzü Adı Kemal Soyadı Malgır 15 Nis 2016 #3 Erkek tecrübesiz olabilir bu yüzden tırnakları batıyo olabilir bunu öğrenince düzelir herşey deneye deneye
Erkek tecrübesiz olabilir bu yüzden tırnakları batıyo olabilir bunu öğrenince düzelir herşey deneye deneye
B byleven Takipçi Üyemiz Katılım 2 Nis 2016 Mesajlar 113 Adı Levent Soyadı ACAR 15 Nis 2016 #4 teşekkürler... bende dişinin hazır olmadığını düşünüyordum ama tecrube baska